ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stelian Tănase, preşedintele.director general al SRTv, a publicat pe 13 noiembrie pe blogul său că Ponta a "votat de babe din sate părăsite şi beţivi din cârciumi rurale".

Horia Gruşcă, preşedintele Comisiei de Etică şi Arbitraj din TVR, a confirmat că subiectul legat de postarea lui Stelian Tănase urmează să fie analizat de Comisia de Etică, într-o şedinţă care va avea loc în cursul săptămânii viitoare.
"Noi avem un regulament specific făcut în perioada domnului Alexandru Lăzescu, fost preşedinte-director general al TVR, care priveşte postările pe bloguri.

Avem şi Codul de conduită, în care se face referire şi la activitatea pe site-uri. Urmează să analizăm din perspectiva acestor reglementări, a regulamentului şi a Codului de conduită"

, a spus Horia Gruşcă.

Stelian Tănase a scris pe blogul său următoarele:
Dacă ar vota numai utilizatorii de online Iohannis ar cîștiga detașat. Dar numericește vorbind acest electorat este inferior numărului babelor din satele părăsite și bețivilor de prin cîrciumile rurale, al celor strînsi pe marginea șanturilor să povestească ce le scriu copiii plecați in occident la muncă.

Că din ce trimit ei trăiesc. Ăștia ( spre deosebire de copiii lor ) nu votează cu Iohannis, ci cu Ponta la îndemnul primarului, mai ales dacă pune și cîteva kilograme de mălai și făină în sacoșa trecută peste gard. În plus amatorii de online nu ies din casă duminica nici măcar să se ducă la vot.

Acest comentariu al lui Stelian Tănase a fost ocazionat de dezbaterile dintre cei doi candidaţi, dintre turul I şi turul al II-lea.