ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oamenii gândesc încontinuu, fie că vor sau nu. Oamenii de știință spun că fiecare dintre noi are aproximativ 60 000 de gânduri pe zi. Toate aceste gânduri produc consecințe, pentru că fiecare gând este, de fapt, o energie pe care o lansăm în jurul nostru și nu doar în direcția dorită, ci în toate direcțiile.

Energia emisă de gânduri își caută, apoi, în drumul ei, o altă energie cu care să vibreze la unison, după principiul ”ceea ce se aseamănă se adună” . Poate că de aici vine și vorba ”suntem (sau nu suntem) pe aceeași lungime de undă.” Fiecare gând, indiferent că este bun sau rău, declanșează un proces de rezonanță. Tot ceea ce va vibra la unison cu energia gândurilor noastre va fi atras automat în viața noastră.

Gândurile secrete, felul în care îi judecăm pe ceilalți, vorbăria interminabilă a minții- totul formează un fel de intenție. Așadar, prin gânduri, emitem permanent energie către exterior, fapt care influențează într-o mare măsură ceea ce atragem în viața noastră. Din acest motiv, o scanare atentă a propriilor gânduri ne poate ajuta să conștientizăm ce anume avem de schimbat. Specialiștii spun că stă în puterea noastră să ne alegem gândurile.
Până nu demult, oamenii de știință au crezut că doar prin gândurile noastre emitem energie către exterior și că cel mai puternic emițător energetic din corpurile noastre ar fi creierul, cu impulsurile sale electromagnetice. Una din cele mai importante descoperiri ale secolului XX a fost faptul că inima omenească are un rol mult mai important decât acela de a pompa sânge în corpul uman. La Instititutul de Cardiologie din California s-a realizat un studiu aprofundat al inimii. Una din descoperiri a fost că acest organ uman este înzestrat cu ceea ce numim ” inteligența inimii” și că influențele acesteia sunt foarte importante pentru noi. Cine ignoră aceste realități, invocând și argumentând poate supremația inteligenței raționale, ignoră practic niște principii fundamentale ale modului în care funcționează ființa umană și nu va avea decât de pierdut.

Măsurătorile realizate arată că inima generează un câmp electric care se extinde cu mult în afara corpului nostru, și că acest câmp electric are o anumită formă, arătând ca un inel lat împrejurul trupului, cu o rază de aproximativ 2-3 metri.
Institutul de Cardiologie a mai descoperit că inima interacționează atât cu trupul, cât și cu mediul exterior prin câmpurile electromagnetice pe care le generează. Avem motive să credem că acest câmp generat de inimă are influență la mulți kilometri în afara corpului nostru, pornind de la locația fizică a inimii.

Informațiile sunt transmise de inimă în primul rând prin emoții. Știința ne spune că atunci când simțim o emoție, ea este transpusă în energii electrice și magnetice corespunzătoare care interacționează cu celulele corpului nostru și cu atomii lumii înconjurătoare pentru a produce acele efecte formidabile de care vorbesc toate tradițiile spirituale. Ele știu cum să orienteze atenția aspirantului către inimă, pe când noi o orientăm spre rațiune, creând astfel o societate bazată doar pe logică și rațiune.

Alte studii arată că aceste câmpuri electromagnetice generate de inimă mai au o altă cauză, la fel de importantă, și anume convingerile noastre. Acestea reprezintă toate acele lucruri pe care le credem cu tărie și în jurul cărora ne modelăm viețile, iar inima este un fel de interfață care transformă toate emoțiile și convingerile noastre în energii electromagnetice.

Este important să reținem, în principal, acest aspect: deși creierul emite și el câmpuri electromagnetice, oamenii de știință au arătat că undele electrice produse de inimă sunt de o sută de ori mai puternice, iar undele ei sunt de 5000 de ori mai puternice decât cele generate de creier. Așadar, emitem mai multă energie prin intermediul inimii decât prin intermediul creierului.