ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pavel Filip, premierul Republicii Moldova, a fost prezent la Bruxelles pentru a răspunde întrebărilor mai multor oficiali europeni, în cadrul Comisiei pentru Afaceri Externe.

Întrebat în ce măsuri va lua pentru a lupta împotriva corupției din țara sa, Pavel Filip a spus că ”frauda bancară trebuie să continue”, informează Agora.md.

”Este adevărat, frauda bancară, care a destabilizat situația politică la Chișinău, trebuie să continue”, a spus Pavel Filip.

Mai mult, la întrebarea ce face pentru a stârpi influența lui Plahotniuc, liderul moldovean a spus: „Ce facem pentru a dezoligarhiza clasa politică? Eu vreau să vă spun că nu doar printr-un schimb de politicieni sau partide de la guvernare se rezolvă problemele cu care se cofruntă RM astăzi. Problemele pot fi rezolvate prin acțiuni și schimbări sistemice din sistem”.

CLICK AICI pentru VIDEO