ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După abuzul de la Bihor asupra unei familii condamnate pentru că și-a retras copiii din sistemul educațional de stat impregnat de propagandă LGBT mascată în „educație sexuală”, Ministerul Educației a mers mai departe, și a solicitat Inspectoratelor Școlare să verifice situația elevilor pe care familiile i-au retras în mod „deliberat” de la cursurile învățământului obligatoriu, cerând inspectorilor școlari să ia măsuri pentru informarea părinților cu privire la obligațiile pe care le au pentru asigurarea dreptului de educație și să colaboreze cu autoritățile locale pentru a monitoriza modul în care este respectat dreptul la educație al copiilor.

De asemenea, se cere „Sesizarea organelor de cercetare pentru luarea tuturor măsurilor de intrare în legalitate” - DOCUMENTUL AICI.

Avocat Marina-Ioana Alexandru, aflată în conducerea Asociației Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților, oferă într-o filmare opinia sa pe acest subiect. VIDEO mai sus.