ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicăm comentariul binevenit al studentului Vlad Constantinescu (fost elev la liceul Moisil, conducător al clubului de robotică, în prezent student la Facultatea de Automatică și Calculatoare) la emisiunea realizată recent în studiourile ActiveNews - Starea de Libertate despre educația copiilor și adolescenților din România.

Pe 28 martie, ActiveNews și Starea de Libertate a deschis seria dialogurilor despre educația copiilor cu doamna Gabriela Alexandru, profesor de fizică și asistent social, formator și mentor, trainer și organizator in cadrul mai multor proiecte educaționale desfășurate în ultimii 15 ani, și Iulia Țoța, trainer și mama a 7 copii, coordonator de programe de formare și de tabere pentru copii si adolescenti, facilitator și expert educațional și fondatoare a Complexului Educațional „Copil Dorit” (2004).

Tema emisiunii a fost „Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire?”

„La emisiunea despre Salvarea Tinerilor (copii/adolescenți) în care le-am avut în studioul (SDL-ActiveNews) pe Gabriela Alexandru și pe Iulia Țoța, am primit - din partea studentului Vlad Constantinescu (fost elev al Gabrielei la liceul Moisil, debater și conducător al clubului de robotica) o ... reacție (mulțumim, Vlad!). Deschidem, așadar "Posta Redacției Video" cu clipul de mai jos. La mai multe!” - a scris Starea de Libertate, pe pagina de Facebook.  

Mai jos redăm reacția tânărului Vlad Constantinescu:

 
Emisiunea poate fi ascultată mai jos: