ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Săptămâna trecută, s-a înregistrat un succes răsunător al avocaților care au construit apărarea în dosarul ”Albumul" al Consiliului Județean Iași. Astăzi, presa locală informează că două dintre angajatele Consiliului Județean Iași cercetate și de-acum achitate în dosarul ”Albumul” au depus deja o cerere la vârful instituției pentru a se întoarce la serviciu.
 
„Sunt mândra ca eforturile profesionale ca avocat in aceasta cauza, au contribuit la aceasta izbânda împotriva dosarului instrumentat acum 8 ani de DNA Secția Teritorială Iași”, a scris cunoscuta avocată Irina Stanciu.
 
„Decizia pronunțată Curtea de Apel Galați, privind achitarea și încetarea procesului penal, pronunțată la 8.02.2024 este definitiva.
 
Dosarul ”Albumul” a fost unul dintre cele mai controversate din recenta istorie judiciară a României. Acesta a implicat mai mulți funcționari publici din cadrul Consiliul Județean Iasi și a generat un val de speculații și polemici în rândul opiniei publice. Acuzațiile inițiale vizau presupuse fapte de corupție și abuz in serviciu, infracțiuni de fals intelectual, fals material în Înscrisuri oficiale.
 
Așteptăm cu interes argumentele avute în vedere de magistrații Curții de Apel Galati, care au dus la pronunțarea Deciziei Nr 145/08.02.2024 în dosarul Nr. 4765/99/2015.
 
Mulțumiri colegilor avocați din Baroul Iați, Bucuresti, Cluj pentru lecția de profesionalism cu care au dovedit nevinovația Președintelui CJ, Cristian Adomniței!”, a mai scris avocata Irina Stanciu.