ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) a capitulat, fiind nevoită să elimine toate afirmațiile false și înșelătoare de pe rețelele sociale și de pe internet împotriva utilizării Ivermectinei.

Pe 21 martie 2024, într-un proces fără precedent, FDA, condusă de comisarul Robert Califf, a soluționat un caz în instanță și a renunțat la toate afirmațiile sale false și înșelătoare cu privire la utilizarea Ivermectinei, potrivit Dr. Peter A. McCullough.   

Medicamentul a făcut parte din standardul comunitar de îngrijire pentru tratamentul COVID-19 în Protocolul McCullough, cu un profil excelent privind siguranța și dovezi ale beneficiilor acestuia, documentate în 101 studii

În cursul anului 2021, ducând un adevărat „război împotriva Ivermectinei”, FDA a răspândit postări și mesaje publice false și înșelătoare pentru a descuraja medicii, farmaciștii și pacienții să utilizeze medicamentul în scheme de tratament pentru COVID 19.

Vestea a fost distribuită de Dr. Mary Talley Bowden, unul dintre medicii care au dat în judecată FDA:

FDA a pierdut războiul împotriva Ivermectinei și este de acord să elimine toate postările pe rețelele de socializare și instrucțiunile [înșelătoare] către consumatori cu privire la Ivermectină și COVID, inclusiv cea mai populară postare pe Twitter din istoria postărilor FDA [FOTO mai jos].

Acest caz emblematic stabilește un precedent important în ceea ce privește limitarea interferenței FDA în relația medic-pacient.