ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legenda baschetului John Stockton și avocatul Rick Jaffe din SUA au apărut la podcastul „The Defender In-Depth” pentru a discuta despre procesul lor împotriva Comisiei medicale a statului Washington, relatează Children’s Health Defense.  

Stockton, care cogăzduiește Podcastul „Voices for Medical Freedom” („Voci pentru libertatea în sfera medicală”), este principalul reclamant în proces, intentat pe 7 martie, cu sprijinul Children’s Health Defense, care este și reclamant în acest caz.

Procesul contestă dreptul Comisiei Medicale din Washington de a pedepsi disciplinar medicii care s-au opus public sau au criticat narațiunile oficiale din sănătatea publică.

Printre alți reclamanți sunt Dr. Richard Eggleston, Dr. Thomas T. Siler, Dr. Daniel Moynihan și aproximativ 60 de medici care se confruntă cu proceduri disciplinare inițiate împotriva lor de către Comisie.

Potrivit lui Jaffe, un comunicat de presă, din iulie 2021, al Federației Comisiilor Medicale de Stat, comunicat prin care consiliile medicale de stat din întreaga SUA sunt instruite să aplice acțiuni disciplinare împotriva medicilor care „generează și răspândesc misinformare și dezinformare cu privire la vaccinul COVID-19”, a declanșat acțiunile disciplinare ale Comisiei împotriva medicilor. Washingtonul a „depus aproximativ 60 de dosare împotriva medicilor”.

„Nu pot să tac”: fiul și tatăl lui Stockton au fost vătămați de vaccinuri

Stockton a spus că, deși altă dată era de acord cu vaccinurile copilăriei, atitudinea sa s-a schimbat după ce fiul său „a avut reacții adverse la vaccinuri nu o dată, ci de două ori”. Sănătatea fiului său a fost „grav afectată... pentru mult, mult timp”, a mărturisit el.

De asemenea, tatăl lui Stockton „a intrat în septicemie trei ani la rând după vaccinarea împotriva gripei”, a spus Stockton.

„Am început să urmăresc de pe o poziție mai critică ce se întâmplă cu vaccinurile, am citit și m-am informat, am pus întrebări și am vorbit cu alți oameni, [iar atunci când a apărut] COVID, am considerat că eram deja pregătit pentru asta”, a spus el.

Stockton a spus că statul Washington „din punct de vedere istoric, a fost o piață de testare” pentru companiile care efectuează cercetări de piață pentru produsele lor.

Potrivit lui Jaffe, în cazurile Comisiei Medicale din Washington sunt implicați doi dintre reclamanții din proces, Eggleston și Siler, care au fost supuși unor măsuri disciplinare pentru discurs public critic la adresa vaccinurilor și boosterelor COVID-19, precum și împotrvita purtării măștilor, și pentru promovarea utilizării Ivermectinei și hidroxiclorochinei ca tratamente pentru COVID-19.

„De obicei, pentru a intra într-un consiliu medical, trebuie fie să dai bani guvernatorului, fie să fii conectat la partidul aflat la putere”, a spus Jaffe.

Stockton a spus că a admirat articolele de opinie ale lui Eggleston, publicate în Lewiston Tribune, care critică narațiunea dominantă despre COVID-19.

„Stockton v. Ferguson va stabili principiul conform căruia profesioniștii din domeniul sănătății... au dreptul de a vorbi în public, chiar dacă discursul lor este împotriva narațiunii mainstream, chiar dacă consiliul medical consideră că este greșit și că medicii nu au un astfel de drept. Acest caz va stabili acest principiu”, a subliniat Jaffe.

„Nu pot să stau pasiv la ceea ce se întâmplă cu oamenii... și cu drepturile noastre de a vorbi liber și de a asculta liber acele discursuri [care contrazic narațiunea dominantă impusă]. America pe care o știu merită să luptăm pentru ea, la fel cum au făcut oamenii care au fondat țara noastră”, a concluzionat Stockton. 

Podcastul poate fi ascultat AICI