ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O nouă metodă de a înșela alegătorii, inventată de un candidat USR din Ilfov: Ionuț Alexandru Dinu, liderul USR Dragomirești-Vale și candidat pentru primăria comunei, a recurs la o tactică clară de înșelăciune a alegătorilor în încercarea de a câștiga capital electoral, relatează AZnews.ro

Pe fondul unei scăderi dramatice în sondaje a USR, cauzată de creșterea percepută a corupției în rândurile partidului și de susținerea controversată a agendei LGBTQ+ în România, Dinu a decis să-și ascundă afilierea politică. Acesta a eliminat cu bună știință sigla USR de pe toate materialele sale de promovare electorală, încercând să mascheze apartenența sa la partid și să evite asocierea cu imaginea negativă a acestuia.

Imagini din campania electorală de anul acesta a candidatului USR la primăria Dragomirești-Vale, Ionuț Alexandru Dinu

PLIANT ELECTORAL 2024, FĂRĂ SIGLA PARTIDULUI:

Foto: Facebook, Ionuț Dinu

Ionuț Alexandru Dinu, alături de colegii din USR, pe străzile din Dragomirești-Vale, în campania electorală de anul acesta, fără vreo inscripție a partidului:
Foto: Facebook, Ionuț Dinu
 
Foto: Facebook, Ionuț Dinu

Imagini din campania electorală din anul 2020 a candidatului USR la primăria Dragomirești-Vale, Ionuț Alexandru Dinu

PLIANT ELECTORAL 2020, CU SIGLA PARTIDULUI:
Foto: Facebook, Ionuț Dinu

Ionuț Alexandru Dinu, alături de colegii din USR, pe străzile din Dragomirești-Vale, în campania electorală din 2020, cu inscripția a partidului:
 
Foto: Facebook, Ionuț Dinu
 
Foto: Facebook, Ionuț Dinu

Această mișcare dezvăluită în exclusivitate de AZnews.ro, notează că Dinu este un membru influent al USR, cu contribuții semnificative la nivelul partidului la nivel național și al filialei din Ilfov. Deși se bucură de sprijinul unor figuri cheie din partid, inclusiv Cătălin Drulă și Dan Barna, Dinu a optat să ascundă aceste conexiuni în campania sa de anul acesta, sugerând o tentativă deliberată de a manipula percepția publicului.

Acțiunile lui Dinu au stârnit controverse și întrebări în rândul comunității din Dragomirești-Vale. Mulți alegători, luați prin surprindere de descoperirea afilierii sale cu USR, au exprimat dezaprobare și dezamăgire față de această metodă înșelătoare. Discuțiile online au amplificat scandalul, evidențiind un val de critici la adresa lui Dinu pentru încercarea de a deturna procesul democratic printr-o reprezentare falsă a afilierilor și valorilor sale politice.

Citiți articolul intergral pe AZNews.ro.