ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu a susținut, la România TV, că Traian Băsescu știa că fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruț Marta, a „fost omorât și îngropat în pădure de Dragoș Dobrescu și Elan Schwartzenberg”.

Petre a făcut un denunț la DNA în care susține că Schwartzenberg și Dobrescu ar fi pus la cale asasinarea lui Marta.

„La câteva zile după această petrecere, soțul meu Măgureanu Marian a venit acasă extrem de șocat și mi-a declarat că Dobrescu Dragoș și Schwartzenberg Elan sunt extrem de periculoși, că știe că l-au lichidat deja pe Marta Codruț si că l-au îngropat într-o pădure. După alte câteva zile s-a anunțat oficial în presă dispariția lui Marta Codrut… De asemenea, s-a discutat în clar că numitul Marta Codruț, în acel moment director de cabinet al lui Blejnar Sorin, știa deja prea multe detalii și despre alte afaceri ale celor doi, și că o sumă de 10 milioane de Euro nu le putea fi restituită deoarece numai Marta Codruț cunoștea detaliile despre banca și contul în care se află”, se arată într-un pargraf din denunțul femeii, citat de paginadepolitica.ro.

Fostul președinte Traian Băsescu spune că o va da în judecată pe Alina Petre, fosta noră lui Virgil Măgureanu, fost șef al SRI.

„E prea mult deja să arunci cu astfel de calomnii și să susții că șeful unui stat știa de o crimă și o tăinuia. Cu siguranță o voi da în judecată pe Alina Magureanu”, a declarat Băsescu, la B1 TV.

”O fostă doamnă Măgureanu, supărată după divorț, mă amestecă în poveștile dubioase ale anturajului mafiot în care se pare că a trăit, "crezând" că eu, Președintele României, aș fi știut despre presupusa ucidere a unui oarecare Codruț Marta.
Nu m-aș mira să "creadă" că știam și despre uciderea Elodiei.
Trăiască libertatea de exprimare pe care o susțin!”, a scris Băsescu pe Facebook.