ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a mers la conferința de alegeri a PSD București și i-a transmis un mesaj direct Gabrielei Firea, în care arată că este corect să fie supărată pe el pentru că nu a devenit candidatul la Primăria Capitalei, transmite Știripesurse.

Ciolacu susține că și-a dorit ca Firea să fie candidat la Capitală, dar uneori în politică nu poți lua deciziile pe care le dorești.

„Știu că sunteți supărați pentru că doamna Gabriela Firea nu este candidatul la Primăria Capitalei.

Este corect să fiți supărați, este corect din punctul meu de vedere ca colega și prietena mea Gabriela Firea să fie supărată pe mine. Câteodată, în politică, nu faci doar ceea ce simți sau ceea ce trebuie pentru cei apropiați. De obicei când te implici în politică de suferit au tocmai cei mai apropiați. Da, mi-aș fi dorit ca doamna Firea să fie candidatul PSD la Primăria Capitalei.

Colegii noștri Daniel Băluță și Robert Negoiță au fost 4 ani în opoziție, dar Gabriela Firea a reușit să vă țină uniți.

Sunt ferm convins că domnul Cîrstoiu, cu toată înverșunarea pornită împotriva lui și, Cătălin, te asigur că este doar începutul, dar eu sunt convins că va fi primarul Capitalei pe data de 9 iunie”, a mai spus Marcel Ciolacu, potrivit sursei citate.