ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Precizare a PNȚ Maniu - Mihalache

„Postul de televiziune Antena 3 a difuzat sâmbătă o știre conform căreia printre cele 15 partide și alianțe înscrise în cursa electorală pentru Parlamentul European s-ar număra și "PNȚCD, pe lista căruia primul loc este ocupat de Liviu Petrina, fost traducător de japoneză al lui Nicolae Ceaușescu".

Este o dublă dezinformare. În realitate, Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) n-a reușit să se înscrie în această competiție electorală. Cel care a depus listă de candidați pentru scrutinul european din 9 iunie este Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache (PNȚMM), listă deschisă, într-adevăr, de domnul Liviu Petrina, președintele Senatului PNȚMM și fost secretar general al PNȚCD la începutul anilor ’90, în mandatul președintelui Corneliu Coposu.

În al doilea rând, domnul Liviu Petrina n-a fost "traducător de japoneză al lui Nicolae Ceaușescu", ci diplomat de carieră pe direcția Japonia, un profesionist desăvârșit și un adept al moralei creștine atât înainte de 1989, cât și în România postcomunistă.

PNȚMM a depus la Biroul Electoral Central (BEC), miercuri, 10 aprilie, lista sa de candidați pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024.

Facem precizarea că majoritatea liderilor și membrilor PNȚMM sunt foști reprezentanți ai PNȚCD. Din păcate, partidul istoric a fost capurat de mulți ani de un impostor, Aurelian Pavelescu, care l-a dus la distrugere, scoțându-l de pe scena politică.

Fidel principiului său istoric că nu poate exista politică fără morală și nici democrație fără dreptate socială, Partidul Național Țărănesc Maniu–Mihalache a preluat ștafeta creștin-democrației, continuând pe linia marilor lideri țărăniști Iuliu Maniu, Ion Mihalache și Corneliu Coposu – repere morale, făuritori de țară și martiri ai neamului românesc.”

13 aprilie 2024

Biroul de presă al PNȚMM

Citiți și Valerian Stan: Judecătoarea criminală - „Ăștia pun mâna pe țară și voi nu sunteți în stare să desfigurați un om!