ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul AUR, George Simion, la fel ca filantropul George Becali, a declarat că nu are card. El spune că își încasează salariul cash, transmite ȘtiripeSurse. În plin scandal privind limitarea plăților cash, Simion spune că nu vrea ca nimeni să știe câți bani cheltuie el și unde pentru că fiecare posesor de card figurează în datele unei bănci cu un listing al sumelor cheltuite în locațiile pe care le frecventează.

Simion a fost întrebat, la Prima News, dacă plătește vreodată cu card, el arătând că nu plătește pentru că nu are card și a precizat că își încasează salariul în numerar. ”Nu stau la coadă la casierie, pentru că nu e coadă”, a mai spus el, arătând că a și filmat momentul în care își încasează indemnizația.

”Nu aș vrea ca cineva care are acces la acele date să știe pe unde am mers eu, pentru că este o chestiune de principiu, vreau să văd dacă se pot face plăți în numerar”, a mai afirmat Simion, adăugând că toate plățile le face în numerar.

George Simion a mai declarat că ”este absolut grețos cum băncile, în primele cele austriece, ele au dat tonul, se pregătea și una românească, privată, se pregăteau săptămâna viitoare să mărească comisioanele, când ei trăiesc foarte bine numai din împrumuturile pe care le dau la stat”.