ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE Răzvan Murgeanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile au decis, miercuri, magistrații Tribunalului București. Magistrații Tribunalului București au admis propunerea procurorilor DNA și au decis arestarea preventivă a lui Răzvan Murgeanu, fiind suspect de trafic de influență, dare de mită și instigare la infracțiunea de spălare a banilor.

 
Răzvan Murgeanu, fost consilier de stat în mandatul lui Traian Băsescu, a fost reținut, miercuri, în jurul orei 1.00, de procurorii DNA, după ce a fost audiat aproximativ 10 ore, informează news.ro.

 


Răzvan Murgeanu a ieșit încătușat din sediul DNA și a declarat că este acuzat în dosarul Romprest, dar a negat că ar fi făcut trafic de influență, conform Digi 24.

- V-ați asteptat la această decizie?
- Nu
- În ce dosar v-au acuzat?
- Romprest și ACM 4
- Ați făcut trafic de influență?
- Nu

Răzvan Murgeanu va fi prezentat în cursul zilei de miercuri unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Fost viceprimar al Capitalei, Răzvan Murgeanu a fost adus cu mandat marți după-amiază la DNA și audiat timp de aproape 10 ore.

Răzvan Murgeanu a fost, din iunie 2013 până în octombrie 2014, consilier de stat la Administrația Prezidențială în mandatul lui Traian Băsescu. Anterior, Răzvan Murgeanu a fost viceprimar al Capitalei din partea PDL și secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, în perioada în care instituția era condusă de Elena Udrea.