ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul PSD+PNL irosește banii din taxele și impozitele majorate ale românilor, sub formă de donație la mari companii străine din zona de divertisment, companii care promovează în filmele lor anormalitatea și ideologia woke, prin care ne sunt pervertiți copiii.

Despre această risipă din banii publici a dezvăluit pe TikTok deputatul Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei din partea USR. Cheltuirea în acest mod a banului public, aproximativ 200 de milioane de euro, este revoltătoare, având în vedere faptul că standardul de viață al românilor a scăzut puternic în ultimii trei ani de zile, iar coaliția PSD+PNL nu a comunicat public „actul de binefacere".

O altă risipă din bani publici

„Statul român dă 1 miliard de lei din banii dvs. către Netflix și Disney ca să facă filme în România. Practic, este o subvenție directă pentru un grup de interese care a făcut lobby ca să primească acești bani. Și aceiași politicieni, care dau acești bani, vă spun dumneavoastră că 'avem deficit, inflație, trebuie să creștem taxele'. Le-au crescut deja de trei ori, vor mai crește o dată anul viitor.

De ce? Pentru că tot ei dau aceste cheltuieli, pe care ei le justifică 'stați să vedeți, că dacă-i subvenționăm noi pe prietenii noștri în dreapta și-n stânga, o să meargă bine, o să plătească ei taxe în viitor, cândva'. Dar nu mai bine lasă miliardul ăla de lei în economie nouă, prin scăderi de taxe și de impozite, ca noi să-l investim mai departe și să meargă economia acolo unde investim noi și apoi tot o să plătim taxe și impozite în locurile acelea, nu pentru filme Netflix și Disney?! Politicienii dau banii aceștia foarte ușor pentru că nu dau din banii lor. Ei dau din banii dumneavoastră.

În ciuda acestor donații făcute de Guvernul României, cetățenii din țara noastră tot trebuie să plătească abonamente pentru serviciile celor două companii”, a spus Claudiu Năsui, citat de ziare.com.  

Netflix și Disney sunt cunoscute pentru promovarea propagandei LGBT și a ideologiei woke în filmele lor (precum și în noile desene animate Disney, prin care sunt pervertite mintea și sufletele copiilor noștri, nu doar prin ideologia LGBT/transgender, dar și prin filme cu tematică satanistă), cum a atras de multe ori atenția Active News: