ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul publicist și justițiar Valerian Stan, candidat din partea PNȚ-MM la Primăria Capitalei, amintește pe pagina sa de Facebook un episod din istoria contemporană demn de cunoscut:

„În 1997, la Guvern fiind, concomitent cu dosarul "Flota" (Traian Băsescu), făceam verificări și în dosarul vilelor naționalizate sub comunism și pe care au pus mâna tot felul de ștabi comuniști, securiști și magistrați de dinainte și de după 1989. Deranjul era imens, pentru că existau deja cazuri în care respectivele vile fuseseră luate inclusiv prin falsuri făcute de judecători. În fața unui deznodământ iminent, unul dintre acești judecători, Valentina Tătulescu de la Curtea de Apel București, vorbind la telefon cu un anume „Doctor Chelu” (înregistrare publicată patru ani mai târziu de ziarul Ziua din 26 februarie 2001), instiga la asasinarea mea, în sensul "unui accident mortal nebunului ăla de Stan. Ăștia pun mâna pe țară și voi nu sunteți în stare să desfigurați un om" (foto de pe vremea când judecătorii patriei instigau la asasinarea mea).”

„Nababul PSD-ist Cîrstoiu se înfurie pe ziariști de fiecare dată când vorbesc despre averea lui dubioasă și despre tot felul incompatibilități și conflicte de interese. Dar eu de ce n-am fost întrebat măcar o singură dată în 34 de ani despre asemenea lucruri, comune aproape tuturor politicienilor din actuala clasă politică? Cred că răspunsul e simpu: Pentru că #eunusuntcaei? Iar ei știu bine asta, și de aceea nu am acces nici măcar pentru o secundă la televiziunile pe care ei le îngroapă în bani.”, mai scrie candidatul PMȚ-MM, care transmite și următorul mesaj:

„Prieteni dragi,

Îndrăznesc să vă rog pe cei cu domiciliul în București să mă susțineți cu câte o semnătură sau mai multe pentru candidatură. Dacă accesați adresa de internet de la primul meu comentariu, puteți descărca formularul listei. Ne-o puteți restitui prin poștă la adresa precizată tot acolo, până cel târziu la 27 aprilie. Știu că e cam mult ce vă rog, așa că vă voi rămâne recunoscător pentru votul sau chiar și numai pentru gândul vostru bun, care face mult bine.

Vă mulțumesc pentru tot!”

https://www.valerianstan.ro/admin/spaw/uploads/files/LISTA%20SUS%C5%A2IN%C4%82TORILOR.pdf