ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un material publicat de Frontline News, în contextul știrii despre primul caz de gripă aviară transmisă de la o vacă la un om, se face trimitere la protocolul regretatului Dr. Zelenko, bazat pe o combinație de suplimente ieftine și eficiente, și se menționează și studii despre eficiența zincului, a vitaminei D3 și a altor suplimente și remedii naturiste. Prin urmare, omenirea nu are nevoie de „soluțiile” dezastruoase și costisitoare (nu doar la adresa sănătății, dar și a drepturilor și libertăților noastre) ale Big Pharma și OMS. Oferim mai jos un rezumat al materialului întocmit de Frontline News:

Aceleași suplimente care inhibă replicarea Covid s-au demonstrat eficiente și în inhibarea gripei aviare și a altor virusuri. 

FDA a anunțat o potențială pandemie de gripă aviară cu probabilitate scăzută, pentru care pregătește teste, antivirale și vaccinuri. Oficialii susțin că gripa aviară a devenit transmisibilă la alte animale, în special la vaci. Anunțul vine în contextul în care OMS face eforturi să impună tratatul său pandemic, iar SUA se pregătesc pentru alegerile din toamnă.
Regretatul dr. Zev Zelenko a explicat cum protocolul său pentru COVID-19 este o măsură preventivă și terapeutică adecvată și pentru alte virusuri ARN monocatenare. Gripa aviară, detectată pentru prima dată în China, a devenit obiectul cercetării privind câștigul de funcție.

În februarie 2023, Organizația Mondială a Sănătății a avertizat despre o posibilă pandemie de gripă aviară. Acum, FDA trage un semnal de alarmă cu privire la potențialul unei astfel de pandemii, pentru care „elaborează planuri de a lansa teste, medicamente antivirale și vaccinuri în cazul în care virusul ajunge la oameni”, după cum a raportat The Gateway Pundit. 

Până acum, un singur fermier a fost testat pozitiv pentru virus în Statele Unite. Se relatează că l-a contractat după contactul cu o vacă; virusul s-a manifestat sub forma unei inflamații oculare, dar nu ca o infecție a căilor respiratorii superioare. Daily Mail relatează că „doar doi oameni din SUA au fost testați pozitiv pentru gripa aviară, ambii fiind în contact strâns cu animalele infectate cu virusul.”

Spectrul unei potențiale pandemii este fluturat în timp ce Organizația Mondială a Sănătății (OMS) face eforturi să-și finalizeze Tratatul privind pandemiile, care va fi votat în cadrul viitoarei Adunări Mondială a Sănătății, care va începe pe 27 mai 2024.

Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc în această toamnă. O pandemie așteptată, chiar și de probabilitate redusă, ar putea crea terenul pentru insistența guvernelor de stat de a introduce buletinele de vot prin corespondență, pentru a „menține oamenii în siguranță”, așa cum s-a întâmplat acum patru ani în contextul COVID-19.

Cercetări privind câștigul de funcție și pentru gripa aviară?

BBC a relatat că gripa aviară a fost detectată pentru prima dată în 1996 în regiunea Guangdong din sudul Chinei. O gâscă de crescătorie a fost prima pasăre diagnosticată cu tulpina de gripă H5N1. BBC a mers până la a da vina pe oameni pentru transmitere:

Deși păsările sălbatice au făcut ca virusul să ajungă cu mult dincolo de China, „oamenii sunt adevărata problemă”, avertizează [Thijs] Kuiken [patolog comparativ la Centrul Medical al Universității Erasmus din Olanda]. Și în special, cererea în continuă creștere a oamenilor pentru carne de fermă. (subliniere adăugată.)

The Guardian a adăugat că gripa aviară a fost o „pandemie tăcută” în ultimii patru ani, trecând de la păsări la animale. 

Dr. Peter McCullough a scris că NIH și Fundația Bill și Melinda Gates au finanțat cercetarea „câstig de funcție” (GOF), ceea ce a făcut gripa aviară mai contagioasă.

În urmă cu peste un deceniu, National Institutes of Health (NIH) și Fundația Bill și Melinda Gates au finanțat cercetarea GOF, care a făcut H5N1 mai transmisibil.

Dr. McCullough leagă cercetarea, parțial, de Universitatea Erasmus, a sus-menționatului Kuiken, care a declarat că oamenii sunt problema în transmiterea virusului.

Unul dintre autorii principali ai acestei cercetări periculoase este Yoshihiro Kawaoka, afiliat la Universitatea din Wisconsin-Madison și la Universitatea din Tokyo. Un alt jucător este Ron Fouchier, care lucrează la Centrul medical Erasmus din Olanda. (sublinierea adăugată.)

Protocolul Dr. Zelenko pentru gripă

Regatul Dr. Zev Zelenko a explicat că protocolul său pentru COVID-19 este un remediu general pentru mai multe virusuri, inclusiv pentru gripă.

Când a apărut COVID-19, dr. Zelenko a susținut în mod repetat utilizarea zincului și a unui zinc ionofor (care ajută zincul să intre în celule), cum sunt hidroxiclorochina, ivermectina, quercetina sau ECGC, pentru a preveni sau combate virusul. Zincul este important pentru sistemul imunitar și s-a descoperit că inhibă replicarea virală.

Dr. Zelenko explică, în videoul de mai jos, cum ionoforii de zinc „deschid un canal, o ușă, care permite zincului să treacă din exteriorul celulei în interiorul celulei”, împreună cu vitamina C și vitamina D3, pentru a „crea un supliment nutritiv foarte puternic de stimulare a imunității.”

Fiind mai mult decât o prevenire sau o terapie pentru COVID-19, dr. Zelenko a descoperit că tratamentul este eficient pentru virusurile ARN monocatenare, inclusiv toate tulpinile de Covid, virusul gripal, virusul RSV, virusul Ebola, virusul Marburg și Hantavirus. În al doilea video de mai jos, distribuit de fratele său Frank Zelenko pe X, dr. Zelenko și-a exprimat convingerea că am putea eradica multe amenințări pentru sănătate folosind protocolul său:

Cred că ar putea exista o soluție la toate aceste uriașe probleme de sănătate publică și de bioterorism, printr-o simplă terapie orală ieftină. . . . Dacă întreaga lume ar avea niveluri normale destul de ridicate de vitamina D3 și suficient zinc intracelular, am putea eradica majoritatea acestor amenințări la adresa sănătății.

În imaginea de mai jos se menționează dozele suplimentelor recomandate, incluse în protocolul său Z-Stack, pe care le-a recomandat pentru îngrijire preventivă și terapeutică.

Studiile susțin utilizarea zincului și a ionoforilor de zinc pentru combaterea mai multor virusuri

Un studiu din 2010, al cărui coautor a fost Dr. Ralph Baric, a arătat că zincul și un ionofor de zinc au fost eficiente împotriva COVID și a altor virusuri ARN, inclusiv împotriva gripei:

„... zincul, împreună cu zinc-ionofor piritiona au crescut concentrația celulară de zinc și au împiedicat în mod eficient replicarea virusului.

Studiul a mai raportat că zincul combinat cu un ionofor este eficient împotriva unui număr de alte virusuri ARN, printre care poliovirusul, virusul gripal, virusul sincițial respirator, rinovirusul și mai multe picornavirusuri (care provoacă infecții ale tractului respirator).”

Un alt studiu la care face referire acest raport a fost publicat în septembrie 2020 în International Journal of Infectious Diseases. Datele au arătat că pacienții cu COVID-19 cu deficiență de zinc prezentau mai multe riscuri să fie spitalizați mai mult și chiar să moară.

Datele studiului arată în mod clar că un număr semnificativ de pacienți cu COVID-19 aveau deficit de zinc. Acești pacienți cu deficit de zinc au dezvoltat mai multe complicații, iar deficiența a fost asociată cu o spitalizare prelungită și cu o mortalitate crescută.

O trecere în revistă actualizată din 2022 a activității farmacologice a quercetinei, publicată în revista „Evidence-based Complementary and Alternative Medicine”, menționează gripa aviară, H5N1, drept unul dintre virusurile inhibate prin quercetină:

Quercetina și derivații ei au efecte antivirale asupra unei varietăți de virusuri, inclusiv asupra virusului imunodeficienței umane (HIV), virusul poliomielitei, virusul respirator, virusul Sindbis, virusul Mayar și virusul H5N1.

Alte remedii naturiste

Healthline și GoodRx oferă, de asemenea, sugestii de remedii naturale pentru gripă, printre care odihnă, menținerea hidratării, utilizarea uleiurilor esențiale și administrarea de zinc și vitamina C. Dr. Axe recomandă vitamina C, zinc, vitamina D3, echinacea, fructe de soc și probioticele printre alte tratamente pentru gripă.