ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Date publicate recent de Oficiul de Statistică Națională (ONS) al Guvernului Regatului Unit indică faptul că tinerii cu vârste între 18 și 39 de ani care au primit patru doze de vaccin Covid au un risc cu până la 318% mai mare de a muri decât cei care nu au primit cele patru doze.

În fiecare lună prezentată în date, adolescenții și adulții tineri vaccinați cu patru doze Covid au prezentat mult mai multe riscuri de a muri decât adolescenții și adulții tineri nevaccinați și decât cei care au primit o singură doză sau două.

În funcție de lună, datele au indicat că tinerii vaccinați de patru ori prezintă un risc între 221 și 318% mai mare de a muri decât cei care nu au primit mai multe doze.

The Exposé a compilat datele într-un grafic mai ușor de citit, care indică vizual cât de mare este riscul de deces în cazul celor puternic vaccinați. Graficul poate fi consultat la finalul articolului.

O lucrare științifică publicată la începutul acestui an a arătat că vaccinurile Covid provoacă mult mai mult rău decât bine.

„… daunele estimate ale vaccinurilor ARNm COVID-19 depășesc cu mult beneficiile: pentru fiecare viață salvată, au existat de aproape 14 ori mai multe decese cauzate de injecțiile ARNm”, menționează studiul. 

În ceea ce privește cauzele deceselor, The Exposé a raportat că vaccinurile Covid au cauzat o creștere cu 14.000% a ratei cancerului în SUA, conform datelor CDC.

Un alt studiu privind vaccinurile a arătat că copiii inoculați (nu în mod special copiii vaccinați Covid) au prezentat riscuri semnificativ mai mari de a dezvolta un număr de afecțiuni cronice.

„Copiii vaccinați au avut un risc semnificativ mai mare decât copiii nevaccinați de a fi diagnosticați cu alergii severe (OR = 4,31, 95% CI 1,67 – 11,1), autism (OR = 5,03, 95% CI 1,64 – 15,5), tulburări gastrointestinale (OR = 13,8, 13,8). 95% CI 5,85 – 32,5), astm (OR = 17,6, 95% CI 6,94 – 44,4), ADHD (OR = 20,8, 95% CI 4,74 – 91,2) și infecții cronice ale urechii (OR = 27,8, 95,5% – IC 80.8)”, se menționează în studiu.

Studiul a mai indicat faptul că copiii care au fost vaccinați și nu au fost alăptați sau cei care au fost vaccinați și au fost născuți prin cezariană au prezentat cele mai mari rate de probleme de sănătate.

Un alt studiu a constatat că copiii cărora li s-au administrat vaccinuri înainte de vârsta de un an au prezentat o incidență mai mare a întârzierilor de dezvoltare, a apariției astmului și a otitei. De asemenea, potrivit studiului, cu cât unui copil i s-au administrat mai multe vaccinuri, cu atât mai mare a fost probabilitatea de a dezvolta probleme cronice de sănătate.

Un alt studiu a detaliat modul cum, cu cât un copil a primit mai multe vaccinuri, cu atât riscul ca acesta să moară este mai mare.

„Analiza regresiei liniare a RMI (rata mortalității infantile) medii neponderate a arătat o corelație semnificativă din punct de vedere statistic între creșterea numărului de doze de vaccin și creșterea ratei mortalității infantile”, a menționat studiul.

De asemenea, o altă analiză a datelor CDC realizată de The Exposé a arătat că au existat peste 1 milion de decese în exces în rândul americanilor în vârstă de la aprobarea de către FDA a vaccinului Covid.
 
 
Datele ONS compilate de The Expose: