ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Paul Thomas, un medic pediatru cu studii la Dartmouth College (statul New Hampshire, SUA), a făcut această dezvăluire într-un interviu din 16 aprilie cu Polly Tommey de la Children’s Health Defense

„Nu poți rămâne în afacere dacă nu susții programul CDC de vaccinare a copiilor”, a dezvăluit Thomas, care a condus un cabinet general de pediatrie, cu 15.000 de pacienți și 33 de membri ai personalului.

Thomas s-a referit și la riscurile și vătămările provocate de vaccinuri - inclusiv legate de vaccinurile ARNm COVID-19 - și la importanța întăririi sistemului imunitar în mod natural.

În practica sa, Thomas le-a recomandat părinților să aleagă: vaccinarea copiilor conform programului CDC, un ritm de vaccinare mai lent, așteptând ca sistemul imunitar al copilului să se dezvolte, sau să refuze vaccinarea.

Pe măsură ce mai mulți pacienți au refuzat vaccinurile, Thomas a început să observe impactul financiar asupra practicii sale.

Împreună cu personalul său, a efectuat o analiză amănunțită a înregistrărilor de facturare, calculând veniturile generate din taxele de administrare a vaccinurilor, majorările și bonusurile de calitate legate de ratele de vaccinare.

Rezultatele l-au șocat. „Pierdeam... peste un milion de dolari luând în considerare vaccinurile care au fost refuzate.”

El a explicat că activitatea medicilor pediatri în SUA se bazează în mare măsură pe veniturile din administrarea de vaccinuri, costurile generale ajungând până la 80%.

„Este foarte scump să conduci un cabinet de pediatrie”, a spus el. „Ai nevoie de mai multe asistente, recepționeri, oameni care se ocupă cu facturarea și dosare medicale – este o operațiune uriașă.”

Trei stimulente financiare pentru administrarea vaccinurilor

Pediatrii primesc mai multe tipuri de stimulente financiare pentru administrarea vaccinurilor.

Primul este taxa de administrare a vaccinului, pe care Thomas a descris-o drept „Vă mulțumesc pentru că ați vaccinat”. El a estimat că pediatrii primesc de obicei aproximativ 40 de dolari pentru primul antigen și 20 de dolari pentru fiecare antigen ulterior.

„Să spunem doar la o vizită la două luni în cazul unui copil sănătos, avem un DPT – adică trei injecții, trei antigene”, plus „Hib [Haemophilus influenzae tip b], Prevnar [pneumococ], Hep B [hepatita B], poliomielita, rota [rotavirus] – [acestea înseamnă] aproximativ 240 de dolari.”

Al doilea mod în care pediatrii profită de pe urma vaccinurilor este reprezentat de o mică majorare a costului vaccinurilor, deși aceasta nu este o sursă semnificativă de venit.

Al treilea și cel mai important stimulent financiar îl reprezintă bonusurile de calitate legate de ratele de vaccinare. Companiile de asigurări oferă pediatrilor sume bonus pentru îndeplinirea anumitor criterii de referință, de obicei aproximativ 80% dintre pacienți fiind complet vaccinați până la vârsta de 2 ani.

În cazul lui Thomas, cu o rata de vaccinare, în practica sa, de doar 1%, el risca să piardă până la 15% din veniturile sale totale.

„Într-adevăr, înseamnă că practica pediatrică nu poate supraviețui prin asigurări fără a face majoritatea vaccinurilor, dacă nu pe toate”, a subliniat el. „Și cred că așa se explică de ce medicii refuză să recunoască faptul că aceste vaccinuri provoacă mult rău.”

Problemele de neurodezvoltare, „legate în mod clar de vaccinuri”

Thomas a fost întrebat despre sindromul morții subite a sugarului (SIDS).

„Când auziți cuvântul sindrom, înseamnă că nu știm ce este… [sau] ce îl cauzează”, a spus Thomas. „Însă, de fapt, avem un indiciu destul de clar.”

Thomas s-a referit la șase studii care au analizat corelația dintre cazurile de SIDS și vaccinuri. „Într-un set de date, 97% au survenit în primele 10 zile după vaccin. Doar 3% au fost în următoarele 10 zile”, a spus el.

Alte studii au arătat modele similare, 75-90% din decesele SIDS survenind în prima săptămână după vaccinare, a subliniat el.

De asemenea, Thomas a evidențiat riscul crescut de apariție a tulburărilor de neurodezvoltare, de alergii și boli autoimune la copiii vaccinați.

„Știm fără îndoială că afecțiuni precum probleme de neurodezvoltare, dizabilitățile legate de învățare, ADD, ADHD [deficit de atenție/hiperactivitate], autismul [sunt] în mod clar legate de vaccinuri. Cu cât copiii sunt vaccinați mai mult, cu atât este mai probabil să dezvolte aceste probleme.”

Copiii vaccinați sunt mai predispuși la infecții și boli în comparație cu copiii nevaccinați, potrivit lui Thomas, care a publicat un studiu care compară rezultatele asupra sănătății fiecărui grup. „Copiii vaccinați suferă mai multe infecții ale urechii, ale sinusurilor, mai multe infecții pulmonare.”

Morțile subite cauzate de vaccinul Covid

Thomas a atras atenția și asupra recentului fenomen al „sindromului morții subite a adultului” (SADS) în urma lansării vaccinului COVID-19.

„Vedem la știri, pe terenurile de fotbal: adulți sănătoși se prăbușesc și mor subit. Acest fenomen se întâmplă de când au fost lansate vaccinurile COVID.”

Thomas și-a exprimat îngrijorarea deosebită cu privire la tehnologia ARNm utilizată în dezvoltarea vaccinului COVID-19. El a subliniat că, în ciuda deceniilor de cercetare, vaccinurile ARNm nu s-au dovedit niciodată sigure sau eficiente.

El s-a referit încercările anterioare de a dezvolta vaccinuri ARNm pentru virusul sincițial respirator (RSV), încercări care au eșuat constant în studiile pe animale.

„Când ajungeau la testele pe animale, vaccinau șobolanii. Când au reexpus acei șobolani, într-un studiu, 100% dintre ei au murit.”

Faptul că vaccinurile ARNm COVID-19 se axează pe proteina Spike este, de asemenea, problematic, deoarece determină sistemul imunitar să „se concentreze doar pe un singur lucru”, a spus Thomas. „Când organismul [viral] suferă mutații, cei vaccinați nu pot recunoaște această nouă mutație”, a spus el, amintindu-și că, la o adunare de familie în timpul pandemiei, cei vaccinați au fost cei care au contractat COVID-19.

Thomas a împărtășit și o poveste personală despre experiența mamei sale care a dezvoltat fibroză pulmonară după ce a primit trei doze de vaccin COVID-19.

„După a treia vaccinare Covid, a început să se simtă fără energie și apoi a dezvoltat dificultăți de respirație. În decurs de o lună, plămânii ei aveau un aspect de sticlă șlefuită.”

Fenomenul excreției vaccinale

„Excreția pare să se întâmple și a fost documentată în studii”, a spus el, explicând că oamenii vaccinați îi pot expune pe alții la proteinele Spike prin fluidele corporale și secreții.

„Nu mai putem merge la medicii noștri și să le cerem să ne «repare»”

Thomas a vorbit despre probabilitatea ca noi pandemii să fie declarate în viitor, având în vedere câștigurile financiare imense pe care companiile farmaceutice le-au obținut din vaccinurile COVID-19.

„Au făcut prea mulți bani – doar Pfizer a câștigat peste 100 de miliarde de dolari”, a spus el. „Așadar, sunt îmbătați de puterea pe care au primit-o prin Covid mașinăriile de sănătate publică.”

În acest context, Thomas a subliniat necesitatea de a ne păstra sănătatea prin stimularea imunității naturale.

„Nu mai putem merge la medicii noștri și să le cerem «Repară-mă», după ce ne-am stricat propria sănătate”, a spus el. „Deci trebuie să ne asumăm responsabilitatea de a mânca sănătos, a evita stresul, a dormi suficient … [și] să ne întărim sistemul imunitar în mod natural cu produse organice.”

De asemenea, Thomas a încurajat oamenii să ia la întrebări autoritățile din sănătatea publică și să ia decizii informate cu privire la sănătatea lor.

„Nu mai pot avea încredere în CDC, FDA, NIH [Institutele Naționale de Sănătate din SUA]. Sunt unii oameni buni care lucrează în aceste instituții, dar instituțiile sunt capturate.”