ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nenumărate avertismente cu privire la vaccinurile ARNm Covid au fost etichetate drept „teorii ale conspirației”, deși au fost confirmate ulterior.

Cel mai recent exemplu provine dintr-o analiză cuprinzătoare realizată de un consorțiu internațional de oameni de știință, care și-a exprimat îngrijorarea că un ingredient specific din aceste "vaccinuri”, N1-metil-pseudouridina (m1Ψ), poate avea un rol important în suprimarea imunității și în proliferarea cancerului.

Cercetarea, semnalată de Vigilant Fox, subliniază că încorporarea N1-metil-pseudouridinei (m1Ψ) în vaccinurile ARNm compromite în mod semnificativ răspunsurile imune critice, împiedicând în mod sever semnalizarea inițială a interferonului în organism.

Interferonul are un rol vital în capacitatea sistemului imunitar de a evita infecțiile și a împiedica dezvoltarea unor boli precum cancerul.

Cercetătorii au scris:

„Pe baza acestor dovezi convingătoare, sugerăm că în viitoarele studii clinice pentru cancere sau boli infecțioase să nu se utilizeze vaccinuri ARNm cu o modificare de 100 % m1Ψ (N1-metil-pseudouridină), ci mai degrabă unele cu un procent mai mic de modificare a m1Ψ pentru a evita suprimarea sistemului imunitar.”

Având în vedere „imunosupresia” extinsă observată, nu este deloc exagerat să spunem că „vaccinurile” Covid sunt în mare parte responsabile pentru creșterea alarmantă a cazurilor de cancere în rândul tinerilor.
 

Cu toate aceste dovezi incontestabile și tot mai numeroase, instituțiile media corporative dominante, precum The Wall Street Journal, continuă să protejeze Big Pharma.

Unul dintre articolele lor recente este titrat: „Cancerul lovește mai mulți tineri, iar medicii sunt alarmați și derutați” (captura FOTO mai jos).

Cu privire la noua cercetare, poate fi ascultat acest VIDEO de pe Vigilant Fox, care prezintă mai multe detalii despre ce alte mecanisme, legate de aceste „vaccinuri”, pot cauza cancerul. În video apar și explicații ale dr. Peter McCullough.