ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie agresată de propriul iubit a fost scăpată din ghearele agresorului de un alt participant la trafic, anunță B1 TV.

Scena s-a petrecut pe bulevardul Iuliu Maniu, spre ieșirea pe Autostrada București-Pitești, iar victima a fost dusă la secția de poliție pentru a depune plângere.

Toată scena în care victima țipa și, disperată, încerca să scape din pumnii agresorului, a fost filmată și urcată de un utilizator pe site-ul failtrafic.ro.

Șoferul care a filmat imaginile a încercat să-i despartă, iar apoi femeia, aflată în stare de șoc, i-a povestit salvatorului că iubitul ei voia să o sechestreze.

Bărbatul care a agresat-o nu a renunțat așa ușor și a urmărit-o pe tânără în trafic. A încercat să-și ceară iertare, dar femeia nici n-a vrut să audă.

”Eu nu te mai cred în viața mea. Nu mă interesează ce vorbești tu. Ți-ai bătut joc de mine, te-am crezut. Ai crezut că sunt un animal, du-te ia-ți animale, baga-le pe alea în lesă, pe mine, nu”, i-a transmis aceasta agresorului.

Victima s-a oprit la o secție de poliție din sectorul 6, pentru a-l reclama pe iubitul bătăuș.