ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Uniunea interpreților de muzică populară a demarat o campanie de promovare a familei formate din bărbat și femeie, ca urmare a scandalului iscat între Iohannis și Patriarhie.

Astfel, membrii Uniunii Artiștilor Interpreți de Folclor Muzical din România au reacționat imediat întru apărarea religiei și familiei tradiționale printr-o campanie de susținele a Familiei. Artiștii au postat pe paginile de facebook fotografii cu familiile lor, însoțite de mesaje de sprijin pentru familia formată din bărbat și femeie.

„Familia este echilibrul societății”, „susținem familia așa cum a lăsat-o Dumnezeu” sau „recunoaștem familia formată din bărbat și femeie”, sunt câteva dintre mesajele postate pa paginile personale ale interpreților afiliați la UAIFMR.

Uniunea Artiștilor Interpreți de Folclor Muzical din România este o organizație profesională, nonguvernamentală, apolitică, fără scop lucrativ sau patrimonial, constituită din creatori, soliști vocali, soliști instrumentiști, interpreți în domeniul artelor interpretative de folclor muzical.