ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cântăreața sud-coreeană Park Bo Ram, în vârstă de doar 30 de ani, s-a prăbușit în casa unui prieten și, în ciuda eforturilor medicale, nu a mai putut fi salvată, relatează realitatea.net.  

Park Bo Ram s-a impus rapid ca o figură marcantă în industria K-Pop, atrăgând mii de fani din întreaga lume și obținând un succes considerabil pe rețelele de socializare. Talentul său muzical și prezența scenică vibrantă au lăsat o amprentă inconfundabilă în peisajul muzical.

Incidentul tragic a avut loc în Seoul, unde Park Bo Ram se afla în vizită la un prieten. Conform rapoartelor inițiale, artista a suferit un infarct masiv, care i-a provocat căderea bruscă. Echipele de urgență au răspuns rapid la apelul de ajutor și au transportat-o de urgență la spital, însă, din nefericire, medicii nu au reușit să-i salveze viața.

Fanii artistei sunt în doliu

Vestea decesului său a fost confirmată de XANADU Entertainment, casa de producție cu care artista era afiliată. „Suntem aici pentru a împărtăși vești dureroase și sfâșietoare. Park Bo Ram a murit brusc, noaptea târziu, pe 11 aprilie. Toți artiștii și directorii de la XANADU Entertainment deplâng profund și cu mare tristețe moartea sa. Este și mai sfâșietor că trebuie să transmitem această veste tuturor fanilor care o susțin pe Park Bo Ram. Încă o dată, transmitem cele mai profunde condoleanțe, să se odihnească în pace", a declarat casa de producție într-un comunicat de presă.

Moartea lui Park Bo Ram lasă un gol imens în inimile fanilor și colegilor de breaslă. Mesaje de condoleanțe și omagii au început să curgă din toate colțurile lumii, reflectând impactul pe care l-a avut artista asupra scenei muzicale internaționale. Fanii și apropiații sunt invitați să își exprime sentimentele și să își ia rămas bun de la o stea căzută mult prea devreme.