ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre tinerii răniți în urma incendiului din Colectiv, internat la spitalul Floreasca, a decedat luni, numărul victimelor ajungând la 64.

Radu Sienerth, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Petroșani, a murit la Spitalul Floreasca din Capitală, fiind ultima victimă de la Colectiv internată într-un spital din România. Decesul tânărului a survenit la aproape 5 luni de a tragedia din Colectiv, fiind a 64-a persoană care a murit din cauza leziunilor grave provocate de incendiu.

Surse din ministerul Sănătății au declarat pentru Mediafax că "decesul a fost declarat la ora 12.35, la Spitalul Floreasca".

Tânărul era fiul fostului șef de la Mina Livezeni, Ioan Sienerth. El a ajuns în stare critică la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce fost victimă a incendiului din Clubul Colectiv. Potrivit presei locale, tânărul era student la Academia de Științe Economice din București.