ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Colaborarea cu o firma de inchirieri auto cu prestigiu se dovedeste utila pentru numeroase persoane, in imprejurari dintre cele mai diferite. Solutia este recomandata, de exemplu, daca ai sosit in oras cu avionul sau cu trenul, dar ai nevoie sa te deplasezi in cele mai bune conditii.

De asemenea, inchirierea periodica a unui automobil reprezinta o solutie mult mai avantajoasa decat cumpararea unei masini proprietate personala pentru angajatii care lucreaza de acasa sau al caror loc de munca se afla in apropierea domiciliului. Astfel, ei vor folosi masina doar cand au intr-adevar nevoie, fara sa plateasca un pret exorbitant doar pentru a o tine majoritatea timpului in garaj.

Chiar daca ai propriul autoturism, exista imprejurari in care acesta nu este potrivit cu drumul pe care urmeaza sa il faci. De exemplu, daca ai un model vechi, preferi sa apelezi la compania de inchirieri auto Focusrent, recunoscuta pentru seriozitatea sa, pentru a face o buna impresie la o intalnire de afaceri sau la un eveniment monden. De asemenea, poti sa ai parte exact de modelul potrivit daca pregatesti o excursie la munte cu familia sau prietenii.

In plus, se remarca faptul ca firmele de inchirieri auto arata un respect desavarsit fata de clienti, fiind atente la absolut toate detaliile care conteaza. Iata cum se reflecta aceasta atitudine in serviciile oferite si de ce inchirierea unui automobil se dovedeste intotdeauna, fara exceptie, o experienta placuta!

3 forme importante prin care se manifesta respectul fata de client

In primul rand, companiile din domeniu au inteles ca timpul inseamna bani si ca, in lumea de astazi, sansele de reusita personala si profesionala sporesc odata cu eliminarea perioadelor de asteptare inutila. Prin urmare, se ofera maxima promptitudine in preluarea rezervarilor, indiferent daca sunt efectuate online sau prin intermediul unui call-center disponibil permanent, 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamana, pe toata durata anului. Odata realizata rezervarea, este asigurata livrarea rapida si gratuita a masinii, efectuata pentru clientii din Bucuresti in numai 3 ore de la confirmarea rezervarii.

O alta forma importanta de respect fata de clienti este reprezentata de garantia faptului ca masinile conduse se afla intotdeauna in cea mai buna stare de functionare. Sunt oferite doar autoturisme care nu sunt mai vechi de 5 ani. Pentru garantia sigurantei si a confortului soferilor si a pasagerilor, se realizeaza o inspectie tehnica riguroasa inaintea fiecarei inchirieri auto. In plus, este asigurata permanent echiparea cu cauciucuri adaptate sezonului, iar toate taxele si asigurarile auto sunt platite, de la RCA si full CASCO pana la rovinieta.

Respectul fata de client se manifesta prin punerea la dispozitia acestuia a unei game variate de modele. Astfel, fiecare persoana va conduce exact autoturismul adaptat drumurilor pe care le face. Sunt disponibile masini din mai multe categorii: Economy, precum Dacia Logan, Ford Fiesta sau Opel Corsa, Luxury, cu modele precum Mercedes Benz C Klasee, Audi A4 sau Volkswagen Touran si categoria SUV si 4×4, cu modele ca BMW X5, Mercedes Benz GLE sau Dacia Duster. In plus, se poate opta si pentru microbuze de 8+1 locuri.

Clientii sunt intotdeauna multumiti de colaborarea cu o firma de inchirieri auto. Alege la randul tau aceasta solutie moderna si avantajoasa, de fiecare data cand pornesti la drum!