ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comunitatea jurnaliștilor sportivi deplânge dispariția subită a lui Mike Dickson, o figură proeminentă în domeniul reportajelor despre tenis. Dickson, care urma să împlinească 60 de ani pe 27 ianuarie, a murit subit în timp ce se afla la Melbourne pentru Australian Open, releatează site-ul Human Events.

Vestea morții sale a fost confirmată printr-o postare pe rețelele de socializare de către soția și copiii săi.
 
"Suntem devastați să anunțăm că minunatul nostru soț și tată, Mike, s-a prăbușit și a murit în timp ce se afla la Melbourne pentru Aus Open", se arată în mesajul transmis prin intermediul contului X al lui Dickson.

Deși, în general, era respectat în spațiul jurnalismului sportiv, Dickson a fost, de asemenea, autorul mai multor articole în care l-a făcut de rușine și a încercat să-l anuleze pe starul tenisului Novak Djokovic.

Printre titlurile sale se numără:

"Bine ați venit în lumea trăsnită a lui Novak Djokovic: Superstarul tenisului anti-vaxxer este un adept al copacilor care insistă că "piramidele" din Bosnia emană energie mistică și că gândurile pozitive pot PURIFICA apa"
 
"Novak Djokovic va rămâne un erou pentru unii, dar pentru mulți alții și-a DISTRUS reputația iremediabil"
 
"Novak Djokovic și-ar putea reduce șansele de a deveni GOAT (Greatest of All Time - Cel mai mare din toate timpurile) dacă refuză să ia vaccinul”

Dickson s-a referit la Djokovic ca fiind "deplorabil" și părea să aibă o fixație singulară asupra statutului său de nevaccinat.
 
Imagine
 
"El spune că vrea mai multe informații, dar de câte mai are nevoie?Mai mult de 10 miliarde de doze au fost administrate în întreaga lume și acum există o mulțime de dovezi", a scris Dickson în 2022.

Dickson a fost celebru pentru că a luat partea Australiei după ce țara l-a deportat pe tenismen în 2022 din cauza statutului său de vaccinare.
 
În ciuda faptului că a fost o țintă constantă a lui Dickson, Djokovic a împărtășit un mesaj respectuos de condoleanțe pe X: "Să se odihnească în pace"...