ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Decesul fostului jucător de hochei pe gheață Konstantin Kolstov, iubitul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka, a fost confirmat marți de fostul său club Salavat Yulaev Ufa, pe canalul de știri Telegram. El era partenerul de viață al numărului 2 mondial de trei ani.

Presa din Belarus, citată de Daily Mail, a dezvăluit că prietenul Arynei Sabalenka a decedat cu o lună înainte de împlini 43 de ani din cauza unui cheag de sânge detașat, care i-a înfundat un vas de sânge, informează Adevărul.
 
Conform Telegraf.News, un cheag de sânge care s-a format în altă parte a corpului s-a desprins și a ajuns pe un vas de sânge din creier, cauzându-i embolie cerebrală. Cheagurile de sânge în efluviu zilele acestea sunt adeseori un „efect advers rar” al vaccinărilor cu seruri experimentale Covid.

„A murit fulgerător. A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani. Konstantin a scris pentru totdeauna în istoria clubului nostru”, se arată în comunicatul grupării de hochei ruse. Konstantin Kolstov a jucat pentru Pittsburgh Penguins și a reprezentat Belarus la două Jocuri Olimpice de iarnă. În aceeași postare se relatează că fostul sportiv plănuia să nu-și reînnoiască contractul cu echipa de hochei din Rusia, unde antrenase, ca secund, în ultimele două sezoane.

Aryna Sabalenka urma să intre în turul 2 la Miami Open, unde ar fi trebuit să joace împotriva câștigătorei meciului Simona Halep - Paula Badosa. Deși nu a făcut un anunț oficial, jucătoarea din Belarus cel mai probabil se va retrage din competiție.
 
Hotnews a publicat că s-ar fi sinucis și Mediafax că a fost ucis.
 
În toate trei cazurile afirmația este exactă.