ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul rus de Externe a transmis cetățenilor săi să evite călătoriile către Orientul Mijlociu, în special Israel, Liban și teritoriile palestiniene.

"Situația tensionată din Orientul Mijlociu persistă", a comunicat Ministerul de Externe, care a emis prima astfel de avertizare în luna octombrie, când a sfătuit cetățenii ruși să nu viziteze Israelul și teritoriile palestiniene după ce Hamas a atacat Israelul, notează Reuters, citat de Rador Radio România și Știripesurse.

"Situația tensionată din zona de conflict palestiniano-israelian, ca și cea din zona "Liniei Albastre" dintre Liban și Israel rămâne instabilă".
 
"Recomandăm cu tărie cetățenilor ruși să evite călătoriile în regiune, în special în Israel, Liban și teritoriile palestiniene, cu excepția cazurilor de necesitate extremă", a transmis ministerul. 

Statele Unite și aliații acestora consideră că atacurile cu drone sau rachete din partea Iranului sau a aliaților săi sunt iminente, a informat Bloomberg miercuri, citând surse de securitate din SUA și Israel.