ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, a încetat din viață la doar 42 de ani, în urma unei infecții generalizate.

Fostul lui coleg de trupă, chitaristul Dragoș Dincă de la Proconsul, anunța, pe 10 martie 2021, că Răzvan tocmai se vaccinase:

”Să înțeleg că de fapt, trebuie să mă feresc de cei vaccinați?

Pentru că Răzvan Gorcinski tocmai ce s-a vaccinat.”, a notat el.

După care oferea opinia profesorului dr. Vasile Astărăstoae pe această temă, după cum ActiveNews a prezentat deja Aici.

Astăzi, noi informații parvin pe această temă, din partea apropiaților săi.

Solistul Iris Rafael Cătălin Ciubotaru a scris:

„O forță de Om... și deodată...nu mai e.

De la un Vaccin Experimental distrugător de imunitate și de sănătate si bagat pe gât abuziv si ilegal de niște javre care nici măcar in poze nu s-au înțepat, darămite in realitate...totul la mișto și la mega-bătaie de joc pentru Umanitate și pentru tot ce va urma...

Fii Binecuvântat pe Noul Drum de Lumină și Pace, Frate drag!

Dumnezeu sa te ierte!”

Un alt apropiat, citat de Aurelian.ro, transmite:

„Referitor la Răzvan Gorcinsky, fostul toboșar al trupei Proconsul și cumătrul meu care, din păcate, a plecat la cele veșnice mult prea devreme, știu că era vaccinat cu 3 doze.

Singurul vaccinat din trupa Proconsul.

Așa se întâmplă când ai încredere doar în "experți și știință ".

Ajungi la urgente (Suceava) cu cheaguri de sânge în tot corpul iar când ți se atrage elegant atenția, îi etichetezi pe ceilalți ca fiind analfabeți funcțional sau "conspirationiști".

Pentru Răzvan, acum nu se mai poate face nimic și, cu regret o soun, cu atitudinea asta ("nu e momentul acum să vorbim") nici alții nu află că poți ameliora situația în care singur te-ai pus, alegând greșit pe fondul fricii induse în masă.

E normal ca cineva foarte apropiat de Răzvan care are deja probleme de sănătate (o miocardita declanșată în urma a 3 doze) la o vârstă de sub 30 de ani, să nu afle că efectele serului pot fi contracarate!? …

Dar ce sa zic "nu e momentul acum sa vorbim"...

Dragi vaccinați (anti-covid19), cam când vreți să vorbim despre asta?

Când nu mai sunteți și nu se mai poate face nimic ?! …

Întreabă un apropiat al lui Răzvan.

Alegerile noastre pot avea și efecte catastrofale, dar să nu vorbim, nu e momentul.

Pace și viață lungă să avem.

— D.C.”

La rândul său, Adrian Ilie de la Iris a lăsat un mesaj la rubrica de comentarii ActiveNews:

„Sint total consternat de ce am aflat. am fost extrem și sunt mișcat de aceasta pierdere. Să mă explic. am fost membru în formația Iris de mai multe ori.

În perioada 1981 aveam să-l cunosc pe tatal lui Răzvan. Era un bun prieten cu noi cei din Irisul de atunci. Mergeam la el și frumoasa lui soție sa urmărim diverse concerte pe video. Era un privilegiat sa aibă așa ceva pe atunci. Eram întotdeauna primiți cu multa caldura.

Aveam să-l cunosc încă în pătuțul lui de prunc pe Răzvan. Era atit de mic și nou născut. Ar fi multe de spus dar am dorit dacă tatal lui Răzvan citește aceste rânduri sa știe ca eu sunt Adrian Ilie. La un an băgăm actele de plecare definitiva din țară. Reușeam sa plec fără cetățenie și cu vreo 3 dosare pe la Secu în 89 ajutat de niște senatori americani. In 2003 pe cind formam Voltajul nu am mai avut cunoștință de ce mai face familia Gorcinsky.

Anii au trecut dar eu am avut ocazia să-l urmăresc cam prin toate trupele pe unde a umblat Răzvan fiind surprins de talentul lui, de felul de a fi. Acum citeva zile aflam marea nenorocire. Nu știu mai mult decit voi doar ca era preocupat poate mai mult decit era necesar cu fitness-ul.

Nu am eu dreptul sa îl judec ci doar o umila constatare: poate și vaccinul a contribuit și nu înțeleg cum de a căzut în aceasta capcana de a-l face.

Mă rog,... este prea tirziu.

Doresc pe aceasta cale sa transmit atit eu cit și familia mea condoleanțe familiei Gorcinski incluzând și pe frumoasa lui soție și adorabilul lui copil. Sunt consternat de citi au plecat pe lumea cealaltă.

Părinții mei, prietenii mei cei mai buni și de aici din SUA și din țară au luat un alt drum intorcind spatele unei lumi bolnave.

Sunt alături cu familia mea familiei lui și Dumenzeu să-i ierte păcatele făcute cu știință sau far' de știință.

SI sa fie primit în împărăția lui Dumnezeu cu pacea cerurilor și cinstea lor. Nu va voi uita!

Adrian Ilie - SUA / septembrie 01, 2023”