ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


AUR și-a prezentat, sâmbătă, 11 mai, la Cluj-Napoca, în Piața Avram Iancu din centrul orașului, în cadrul Caravanei Patrioți în Europa, candidații la alegerile din 9 iunie. Avocatul Gheorghe Piperea, candidat pentru Parlamentul European, le-a reamintit clujenilor ce au pătimit în pandemie și de ce nu trebuie să mai voteze PSD și PNL.

”Încă mai aveți aici, în acest oraș antic, mândria și orgoliul de a vă simți printre primele localități latine din România. Vă numiți nu numai Cluj, ci și Napoca. De aceea am să încep printr-o explicație etimologică a cuvântului PATRIE.  Patria este acel loc geografic care a aparținut tatălui tău, tatălui tatălui tău, străbunicului tău și tuturor strămoșilor tăi și va aparține copiilor tăi. Orice alt spațiu geografic e altceva decât PATRIE. Tot de aici derivă cuvântul patriotism. Patriotismul, suveranismul, sunt lucruri care până mai acum câteva luni de zile, erau interzise în Europa. Sunt lucruri care sunt considerate medievale, lucruri considerate discurs al incitării la ură. Ceea ce ne propunem este să regândim pentru întreaga Europă nu numai pentru România, dar mai ales pentru România, acest concept de patriotism. Asta, și pentru că, în locul patriotismului rămâne un spațiu gol, rămâne un spațiu vid sau acest vid se umple cu niște ideologii nebunești, demențiale, care duc către totalitarism. Voi, clujenii, sunteți un oraș mai mult decât progresist, rivalizați din acest punct de vedere cu Bucureștiul. În majoritate sunteți pentru ideea de europeism, de globalism, care nu sunt neapărat idei greșite, doar că în pandemie ați putut vedea ce s-a întâmplat cu globalismul: ați fost închiși în case, am fost închiși în case. V-ați pierdut afacerile, copiii și-au pierdut ani de zile din copilărie, v-ați speriat, v-ați înspăimântat, v-ați vaccinat mai mult chiar decât bucureștenii pentru că vi s-a impus de către globaliști, de către progresiști, de către cei care au spus că înlocuiesc patriotismul și suveranismul cu globalismul, vi s-a insuflat temerea că muriți de la un guturai. V-au mințit! V-am spus în timpul pandemiei să nu vă temeți și am simțit că mulți sunteți alături de mine. V-am spus să vă ridicați, să vă cereți drepturile. Să vă aduceți pe 9 iunie ce s-a întâmplat în pandemie, pentru că oamenii aceștia, de la Uniunea Europeană în jos, către colonia numită România, v-au mințit, v-au luat drepturile, v-au demolat visurile și idealurile și acum continuă să spună că dacă îi votați o să fie mai bine. NU îi mai votați! Cuplul Ciucă – Ciolacu, păpușat de Iohannis, care este păpușat de alți păpușari, mult mai puternici, v-au mințit. Nu merită votul vostru, nu merită atenția voastră! Merită răzbunarea voastră prin vot! Pe 9 iunie, răzbunați-vă pe ei! Uniunea Europeană la nivel birocratic se transformă pe zi ce trece într-o Uniune Sovietică. Vreți să repetați cei 45 de ani de comunism? Să nu aveți voie să mergeți la biserică, să vă fie teamă să spuneți ceea ce gândiți?

NU mai votați Partidul Comasat Român dacă nu vreți asta!”, a spus acesta.
 
VIDEO: