ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O mașină de poliție care avea semnalele luminoase în funcțiune a fost lovită, miercuri, de un tramvai condus de o femeie într-o intersecție din Galați.

IPJ Galați anunță că, miercuri, în jurul orei 10.45 pe bulevardul Henri Coandă din Galați a avut loc un accident în care a fost implicată o autospecială de poliție, potrivit Mediafax, citat de Știripesurse.

Din verificările preliminare, s-a stabilit faptul că în autospecială se aflau doi polițiști din cadrul Biroului Rutier Galați, care desfășurau activități preventive, având semnalele luminoase în funcțiune.

Autospeciala a fost lovită din spate de un tramvai condus de o femeie, de 43 de ani, iar în urma impactului au rezultat pagube materiale, fără a fi rănită vreo persoană.

Atât polițistul aflat la volan, de 38 de ani, cât și vatmanița au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Conducătoarea tramvaiului a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 990 de lei, pentru desfășurarea altor activități, menite a distrage atenția de la condus, transmite Poliția Galați.

FOTO: