ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Azzurra Carnelos, o italiancă în vârstă de 33 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la sân în anul 2019. În urma tratamentului, tânăra reușise să iasă învingătoare în lupta cu teribila boală. Din păcate, în februarie anul acesta Azzurra a aflat că boala a recidivat, transmite Știripesurse. S-a întâmplat în cel mai fericit moment al vieții ei: urma să devină mamă.

Cazul Azzurrei a emoționat întreaga Italie. Pusă să aleagă între a continua chimioterapia ca să se vindece și a opri tratamentul care i-ar fi dăunat bebelușului dacă nu cumva i-ar fi fost fatal, tânăra a ales să-i dea șansa copilului ei să vadă lumina zilei, scrie publicația Fanpage, potrivit stiridiaspora.ro.

Împreună cu medicii, tânăra de 33 de ani a decis să întrerupă tratamentul, deși știa ce înseamnă asta pentru ea. Azzurra se căsătorise în 2023 și, la scurt timp, a aflat că este însărcinată. Era mai fericită ca niciodată, mai ales că reușise să învingă și cancerul, dar fericirea ei nu avea să țină mult. Vestea recidivei a căzut ca un trăsnet asupra ei. Nu a ezitat, însă, deloc atunci când a trebuit să aleagă între viața ei și cea a bebelușului Antonio.

După ce a născut, ea a reluat tratamentul, dar, din păcate, nu a supraviețuit. Boala revenise mai agresiv decât se manifestase prima dată. Sâmbătă, 13 aprilie, tânăra s-a stins din viață, menționează sursele citate.

„Azzurra a fost o stâncă. Le-a mulțumit cu zâmbetul pe buze medicilor și întregului personal care îi administrau tratamentul analgezic până la sfârșit, cu o forță care i-a surprins pe toți”, au mărturisit mama și soțul tinerei.