ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE:

„1 minut și 34 de secunde pentru Fiul lui Dumnezeu și pentru sufletul tău, cu adevărat binecuvantate!
„O, CE VESTE MINUNATĂ!” a răsunat în această seară din inimile a 3724 de colindători numărați pe nuci și ecusoane, a încă cateva sute doar pe îmbrățișări, a sute de mii în online și a milioane de îngeri.

Este cu adevărat un record galactic de toată admirația, de marturisire a faptului că sărbătoarea Crăciunului înseamnă că „HRISTOS S-A NĂSCUT!” și că „ADEVĂRAT S-A NĂSCUT! PRUNCUL IISUS, FIUL lui DUMNEZEU”.
Mulțumim din suflet bunului Dumnezeu, care ne-a învrednicit să ajungem la finalul lucrărilor de la CLINICA VERONICA (chiar dacă mai avem de lucru pentru a aduce echipamentele necesare, cu datorii de... 1 milion de euro), pentru binecuvântarea revărsată îmbrăcând cei 10611 de copii din GRĂUNTELE DE IUBIRE (știți că mai avem 2904 fără donatori, nu?) și dumneavoastră tuturor celor ce iubiți puritatea, bunătatea și credința Pruncului IISUS, care pentru noi se naște, să ne dăruiască feticirea cea fără de sfârșit!”, a scris Părintele Dan Damaschin, între altele. Despre cum puteți dona, AICI. VIDEO MAI SUS.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Sâmbătă, 23 decembrie 2023, la ora 20.00, în Grădina Palas are loc un eveniment inedit, organizat de părintele Dan Damaschin. Acesta vrea să adune un număr cât mai mare de colindători care să cânte în cor „O, ce veste minunată”, pentru a intra în Cartea Recordurilor.

Ieșenii care doresc să ia parte la acest eveniment o pot face. Părintele Damaschin a depus o cerere către Primăria Municipiului Iași, pentru a putea realiza organizarea în spațiul amenajat de la fântânile din spatele Palatului Culturii, informează BZI.

ActiveNews va transmite momentul în direct în cuprinsul acestui articol. Inimosul Părinte descrie astfel evenimentul:

„Sâmbătă, 23 decembrie, la ora 20:00 în Grădina Palas, vă invităm la cel mai inedit și totodată firesc eveniment de Ajun de Nașterea Domnului: ne unim în cea mai mare ceată de colindători și vom interpreta în același loc și în același timp colindul „O, ce veste minunată!”

Partenerii noștri spun că ar putea fi cam ca la 3000 de suflete.

Noi venim cu 500 de „profesioniști”, mai adăugăm iubitorii de lumini, brazi și... puțin vin fiert de pe Ștefan cel Mare și, dacă îi punem la socoteală și pe cei care ies sau vin la cumpărături, cam ăștia am fi.

Dar dacă ne gândim că suntem în orașul Iași, oleacă di capitală, că e sâmbătă seara și că vine și Crăciunul, nu-i rău să fim nici 30.000, nu?

Cu ce ne pregătim?

Pentru acest record, marca Glasul Vieții, Palas Mall și orașul Iași, recordul tuturor recordurilor mondiale la colindat, ne pregătim cu suflet curat și cald, cu un telefon cu lanternă pentru lumină neincendiară la purtător și, obligatoriu, cu colindul învățat pe de rost, mai ceva ca teoria relativității a lui Einstein.

Sigur, vă puteți lua și chitarele și acordeoanele, ba chiar și papagalii, că puțin ajutor din partea unor instrumente pricepute, la nevoie, chiar nu strică.

Deci, să reținem: SÂMBĂTĂ seara 23 decembrie, în ajun de Ajun de Crăciun, ora 8:00 p.m., în GRĂDINA PALAS, la 1 MINUT ȘI 34 DE SECUNDE doar pentru sufletul nostru, în cinstea PRUNCULUI IISUS, FIUL LUI DUMNEZEU, trebuie să vină toți ieșenii și neieșenii iubitori de colind.

Ce ar trebui să mai știți?

Petardiștii, purtătorii de obiecte bucătărești sau otomane, poate chiar și cei "afumați" cu lichide ori substanțe în toate formele de agregare, dar și fiarele sălbatice ori cele mușcătoare de omuleți, nu vor primi atestat de COLINDĂTORII PRUNCULUI IISUS, deci pot sta liniștiți acasă și să ne urmărească pe Facebook, că acolo nu-s mascații și câinii colonei, care sigur s-ar lua de ei.

Bineînțeles că vă așteptăm cu toți copiii, mulți să fie, dar vă rog din suflet, luați-i și acasă! Nu de alta, eu am 10.233, din care încă vreo 3500 neîmbrăcați, deci șanse mari să vi-i schimb la returnare, iar asta nu mai știu dacă-i de bine sau ba.

Deci, VENIȚI CU COLINDA?

DĂRUIM IUBIRE?”

VIDEO: