ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Micuța Irene Ecaterina a marelui protopsalt al Catedralei Patriarhale și conducător al Grupului TRoNos, Mihail Bucă, a împlinit, cu bine, 5 anișori, cu ajutorul Domnului, după ce a trecut prin încercări teribile vârstei sale și a fost salvată prin rugăciunile Maicii Domnului.

Cu această binecuvântată ocazie, la care îi urăm și noi micuței La Mulți Ani cu sănătate, Mihail Bucă a oferit iubitorilor de muzică psaltică o filmare de arhivă de la începuturile TRoNos, de acum 25 de ani, scoasă la lumină prin râvna Părintelui Bogdan Olteanu și cu procesarea diaconului Nicolae Sevastre (VIDEO în bază).

Cu mare emoție, Părintele Mihail Bucă a împărtășit public sentimentele sale:

„Astăzi este ziua ta, Irene Ecaterina ziua îngerului casei mele.

Astăzi văd zâmbetul tău, zâmbetul care a îmblânzit furtuni și mări.
Mulțumesc, Doamne, pentru că văd ochii jucăuși ai fiicei mele!
Mulțumesc, Doamne, pentru că ne-ai trecut cu bine peste această încercare și ne ții în brațele Tale pe noi, cei care suntem atât de mici și de neputincioși!
Mulțumesc, Doamne, pentru că ne-ai ținut-o pe Irene acolo unde nu speram să ajungem și ne-ai luminat pașii, iar oamenii buni au venit să se roage pentru noi!
Mulțumesc, Doamne, pentru că ai știut să mă faci să plâng!
Mulțumesc, Doamne, pentru că ai știut să mă faci să râd!
Mulțumesc, Doamne, pentru că ai știut să mă ridici!
Mulțumesc, Doamne, pentru tot!
Nu îți cer altceva decât să ții acest înger al casei noastre în brațele Tale, ca și până acum, și să ne treci, cum știi Tu mai bine, prin toate valurile vieții.

Vă mulțumesc și vouă tuturor, prietenii mei dragi, și îl rog pe Dumnezeu să vă țină și pe voi, cei care ne-ați ajutat și ne-ați întins o mână de ajutor, în brațele lui.
Azi este ziua ta, Irene-Ecaterina. Privim zâmbetul tău și înțelegem că el a adus lumină în momentele întunecate ale vieții noastre. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că Irene-Ecaterina este în viața noastră. În rugăciune, cerem ca acest înger să rămână sub ocrotirea Bunului și Marelui Dumnezeu.

La mulți ani la cei 5 anișori de viață!”

Întru Mulți și Binecuvântați Ani!

VIDEO de COLECȚIE: - Acum 25 de ani. De atunci și până azi au dus muzica bisericească pe cele mai înalte scene ale lumii. Arhid. Mihail Bucă, Arhid. Ion Iulian Dumitru, Pr. Traian Diaconu, Pr Adrian Georgescu și mulți alți ostenitori: