ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Matt Ulrich, fost jucător al echipei Indianapolis Colts și câștigător al Super Bowl, a murit la vârsta de 41 de ani, potrivit patronului echipei, Jim Irsay, relatează Daily Mail.

Irsay a declarat pe X, într-o postare reluată miercuri de contul oficial al echipei Colts: "Am inima frântă la aflarea veștii decesului lui Matt Ulrich. Matt a fost cu noi doar două sezoane, dar și-a lăsat amprenta asupra multora. 

'Un tip grozav, am auzit că a fost un tată grozav... și a fost campion la Super Bowl. Rugăciunile mele pentru familia lui'.

Cauza morții nu a fost încă precizată. Ulrich era tatăl a patru copii.

El a spus că a luat parte la cursa cu Colts până la Super Bowl a fost cel mai mândru moment al său în afara angajamentelor sale familiale, declarând în 2019 pentru Montana Sports: 'Una dintre cele mai bune zile în afara celor patru nașteri ale celor patru copii ai mei și a nunții mele.

'Una dintre cele mai bune zile din viața mea a fost doar știind că am perforat biletul pentru Super Bowl și că am învins dușmanul nostru arhicunoscut, Patriots, desigur', a spus el.

Ulrich a jucat pentru Colts atunci când au câștigat Super Bowl în 2006, învingând Chicago Bears cu 29-17. El a apărut în doar 10 meciuri în cariera sa din NFL, dar în acest timp, a pus mâna pe premiul suprem.

Ulrich a jucat ca fundaș ofensiv la Colts și, după ce s-a retras din sport, și-a făurit o carieră în industria fitness-ului.

Vorbind despre îndepărtarea sa de fotbal în același interviu acordat Montana Sports, Ulrich a declarat: "Mi-ar plăcea să vă spun că aș fi putut juca încă un deceniu... NFL înseamnă "Not For Long".

'Le spun sportivilor cu care lucrez, să aibă ceva dincolo de fotbal'.

În 2018, Ulrich a fost imaginea deschiderii unei alte săli de sport în Bozeman, Montana, și a subliniat cât de mult îi place să ajute oamenii să ducă o viață mai sănătoasă.

'O numesc 'Get Better Gym'. Oamenii vin aici pentru că vor să devină mai puternici, mai sănătoși, mai rapizi', a spus Ulrich. 'Te duci să te antrenezi și să te îmbunătățești.

'Elevii mei mă energizează. Sunt o persoană mai bună când antrenez și lucrez cu acești băieți, pentru că fotbalul și antrenamentul sunt în ADN-ul meu. Așa că, pentru mine, oportunitatea de a lucra cu acești băieți și de a-i vedea cum își ating potențialul și își trăiesc visele, asta este partea distractivă. 

Și să îi văd cum învață ceea ce am învățat eu de-a lungul deceniilor, a fost o explozie'.
 
 
About Team Member Matt Ulrich | Meet the Team | PIE