ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Calota glaciară se topește neașteptat de rapid. ONU: Putem avea un exod de proporții biblice din statele insulare”, titra alarmist postul UM Digi 24 în martie anul acesta (foto captură stânga).

„Secretarul general al ONU a avertizat că sutele de milioane de oameni care trăiesc în statele insulare mici vor fi nevoiți să plece. „Am asista la un exod în masă al unor întregi populații la scara biblică”, spune oficialul”, potrivit Digi. O „climatoloagă”, Roxana Bojariu, își dădea și ea cu părerea, doct(ă): „Ar trebuie să ne îngrijoreze foarte mult... bla, bla, bla”.

La 7 luni distanță „Potopul lui Guterres s-a transformat în poduri de gheață. „Cercetătorii, surprinși de ceea ce au văzut la Polul Nord. Stratul de gheață este mai mare decât în 2012 și 2020. Cantități neobișnuit de mari de zăpada acoperă gheața marină în Arctica - chiar și în lunile mai calde august și septembrie, a afirmat vineri un cercetător”, după cum relatează azi, 2 octombrie 2023, DPA, Agerpres și ProTV (foto captură dreapta).

Șoc și, mai ales, Groază!

Apocalipsa climatică se amână. Din nou!