ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Membrii formației britanice Massive Attack au dat publicității un comunicat în care se declară devastați după moartea chitaristului Angelo Bruschini, transmite marți DPA.

Vestea tristă vine după ce muzicianul originar din Bristol a publicat pe rețelele de socializare, în luna iulie, informația că a fost diagnosticat cu cancer pulmonar și că mai mulți specialiști i-au urat "mult noroc" în lupta cu boala, conform agenției Agerpres, preluată de ȘtiripeSurse.

Decesul muzicianului a fost confirmat marți, printr-o postare pe contul oficial X al formației. "Un talent unic, briliant și excentric. Imposibil de cuantificat contribuția ta la tunul Massive Attack. Cât de norocoși am fost că am împărtășit o astfel de viață alături de tine", conform mesajului trupei.
 

Publicând aceeași fotografie în alb-negru a chitaristului și pe Instagram, membrii formației s-au declarat "devastați" de pierderea suferită.

În luna iulie a acestui an Bruschini a postat pe Facebook mesajul că a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. "De două ori până acum mi s-a urat 'mult noroc' de către specialiști de la spital cu privire la diagnosticul de cancer pulmonar. Cred că sunt terminat! Am avut o viață frumoasă, am văzut lumea de multe, multe ori, am cunoscut numeroși oameni minunați, dar ușa se închide", scria el în mesajul de pe Facebook, conform surselor citate.