ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Constanța se desfășoară în acest moment conferința „Provocările noii generații”, susținută de dr. biofizician Virgiliu Gheorghe, pr. Axinte Cezar și Ierom. Ilarion Dan, organizată de Școala Sfinții Martiri Brâncoveni, după cum informează publicația locală Cuget Liber.

ACTIVENEWS o transmite ÎN DIRECT mai sus.

Virgiliu Gheorghe, biofizician, doctor în bioetică al Universității Aristotel din Tesalonic este un nume larg mediatizat în România. De asemenea, este autorul cărților "Revrăjirea lumii sau de ce nu mai vrem să ne desprindem de televizor”, "Știinta și războiul sfârșitului lumii. Fața nevăzută a televiziunii”, "Efectele televiziunii asupra minții umane” și "Pornografia, maladia secolului XXI”.

Citiți și Virgiliu Gheorghe: Cel mai mare pe­ricol cu care se confruntă omenirea în acest moment

În legătură directă cu oameni de mare calibru ai spiritualității românești, unul din primii conducători ai ASCOR-ului din România (face parte din prima generație, de după revoluție), Virgiliu Gheorghiu aduce soluții creștine profunde la provocările lumii în care trăim. Oamenii îl ascultă cu pasiune pentru că simt că au nevoie de cuvântul lui, transmite sursa citată.

Citiți și Virgiliu Gheorghe: Marele nostru dușman este nepăsarea fiecăruia dintre noi

Se știe că fiecare generație se confruntă cu provocări proprii. Care sunt provocările noii generații? Cum pot fi ele depășite? De ce foarte mulți tineri sunt depresivi? Cum influențează tehnologia dezvoltarea psihică a copilului și a adoloscentului? Sunt numai câteva întrebări pe care mulți părinți și le pun și la care vor încerca să dea răspuns cei trei invitați, ne informează și Școala Brâncovenească. Intrarea este liberă.

Citiți Virgiliu Gheorghe: Războiul văzut și războiul nevăzut