ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă invităm vineri, 26 aprilie, ora 18.00, la conferința interactivă ,,Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice. Evenimentul va avea loc Cluj-Napoca la Casa de Cultură a Studenților, sala Est.
 
Este important să înțelegem cu toții implicațiile pe care acest tratat le are pentru securitatea sanitară a României, pentru sănătatea noastră individuală și colectivă.

"Vineri, 26 aprilie 2024, ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților, sala Est, din Cluj-Napoca, vom fi prezenți la conferința cu tema ”Stop tratatului pandemic OMS”! O dezbatere de cauze, efecte și posibile soluții, astfel încât să putem înlătura pericolul de a cădea în cursa care ne-a fost pregătită !!!", spune Av. Marina-Ioana Alexandru

Participă: Dr. Anca Nițulescu, Dr. Geanina Hagimă, Dr. Carmen Oțelea, Av. Marina-Ioana Alexandru, Av. Gabriel Marin, Av. Elena Radu.