ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


David Popovici nu a mai luat startul în probele de 100 de metri liber și 50 de metri fluture, programate în cea de a doua zi a "Memorialului Marek Petrusewicz" de la Wroclaw (Polonia), competiție ce se desfășoară în bazin de 25 de metri, informează CS Dinamo.

Popovici s-a retras din concursul de la Wroclaw, după o ușoară accidentare în proba de 50 de metri liber. ”Nu ne asumăm niciun risc!”

David Popovici nu a mai luat startul în probele de 100 de metri liber și 50 de metri fluture, programate în cea de a doua zi a ”Memorialului Marek Petrusewicz” de la Wroclaw (Polonia), competiție ce se desfășoară în bazin de 25 de metri. 

”În finala de la 50 de metri liber, de vineri seara, a făcut sosirea greșit și a resimțit impactul la nivelul cotului. Este cel mai sigur sport dar se mai întâmplă. Echipa medicală a intervenit imediat, iar decizia a fost să-l oprim. Nu ne asumăm niciun risc. Naționalele sunt în două săptămâni, Europenele în șase săptămâni. David s-a antrenat azi de dimineață, va face și după amiază, dar este mai bine să-l protejăm”, a declarat antrenorul său, Adrian Rădulescu.

David a câștigat în prima zi proba de 200 de metri liber și a încheiat pe locul 5 la 50 de metri liber (21,84 secunde).