ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Ia uite cine construieste țara: Dedeman, firma noastră românească, făcută de frații Pavăl, moldoveni din popor... care sponsorizează reuniunile Marii Loji Naționale, o sponsorizează și pe Halepista-vaccinista, care ne îndemnau în pandemie să renunțăm la banii lichizi că ne infectăm...” - remarcă pagina de Facebook REACȚIUNEA, cu o imagine de Fotografia Zilei.

Privind acest tip de campanie vizuală, corelat cu numărul din ce în ce mai mare de muncitori străini de culoare din România, amintim ce afirma actorul Florin Zamfirescu:

 „Suntem atacați din toate părțile. UE ne obligă și ne dirijează spre un materialism cumplit, începând cu reclamele de la televizor care ne umplu de pofte. Omenirea e condusă de demenți, de psihopați, este în derivă din cauza asta. Este un lucru cosmic. Părerea mea e ca Soros există, acționează și e nebun. Soros a câștigat niște bani nemeritați, e bătrân și vrea să lase ceva în istoria omenirii. Crede în metisare, într-un popor unic și un guvern unic mondial.”