ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Colaboratoarea ActiveNews Cristina Isabela Lăpădătoni, una dintre cele mai frumoase și inteligente femei din România, a făcut azi, de ziua scriitorului și creatorului de gazete Ion Cristoiu,  o confesiune personală-surpriză în povestea sa de pe Facebook:

„Vă fac o dezvăluire: eu, de aproximativ trei ani de zile, în fiecare seară ”fac duș” cu maestrul Cristoiu!”, a scrie ea, suprinzându-și cei 18.000 de fani ai săi.

”Da! Îmi pun căștile pe urechi, pornesc Jurnalul dânsului de pe YouTube și doar după aceea intru în duș. În fiecare seară are un jurnal. Dacă cumva, rar, nu îl ascult seara în duș, îl ascult dimineața când mă machiez și îmi beau cafeaua! Nu am ratat nici un Jurnal - Ion Cristoiu, de pe YouTube, în ultimii trei ani (cred)!”, se mai confesează ea.

„Maestre, LA MULȚI ANI! Nu doar că mă informați, dar mă și bine dispuneți, de fiecare dată. Oamenii inteligenți au simțul umorului foarte dezvoltat!”, scrie Cristina Isabela.

„Un om extrem de bine informat! Cu o vastă cultură și cu atâtea cărți citite... cam câte fire de păr am eu în cap, nu dânsul!”, mai spune glumind. „Toate stima pentru astfel de oameni!”.

„Astăzi este ziua de naștere a maestrului Ion Cristoiu! Împlinește 75 de ani! La Mulți Ani!”, îi urează colaboratoarea noastră celebrului gazetar, alături de întreaga redacție ActiveNews.