ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este doliu în fotbalul românesc. Conducerea echipei FC Brașov a anunțat moartea unui important jucător al anilor 2000. A jucat în 117 meciuri pentru FC Brașov, dintre care 79 în Liga 1 și patru în Cupa UEFA. Bărbatul s-a stins din viață la doar 52 de ani, informează EVZ.

Anunțul a fost făcut duminică dimineață de conducerea clubului sportiv FC Brașov, unde Aurel Ghindaru a evoluat timp de cinci sezoane.
 
În comunicatul emis de echipa brașoveană să precizează că fostul fotbalist a pierdut lupta cu boala care îl măcina de câțiva ani.

„Este doliu imens în familia stegară! Unul dintre cei mai apreciați fundași de bandă pe care i-a avut FC Brașov s-a stins la vârsta de doar 52 de ani.

Aurel Ghindaru a pierdut lupta cu boala care îl măcina de câțiva ani. Fundașul care a făcut marcaj în 2001, în cupa UEFA, la adevăratul Ronaldo, la Zanetti, Materazzi sau Seedorf a plecat în ceruri pentru a privi de acolo meciurile galben-negrilor.

Timp de 5 sezoane, Aurel Ghindaru a fost unul din oamenii de bază de la FC Brașov. A plecat cu echipa din Liga a 2-a, a jucat titular în prima ligă, și a ajuns cu stegarii până în Cupa UEFA, acolo unde a jucat titular în ambele meciuri contra marelui Inter Milano.

„Parai mare”, așa cum îi spuneau colegii, a jucat pentru FC Brașov 117 meciuri, dintre care 79 în liga 1 și 4 în Cupa UEFA.

Conducerea administrativă, cea tehnică, dar și jucătorii de la FC Brașov transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate și putere de luptă pentru a trece peste pierderea suferită!

Dumnezeu să te aibă în pace și liniște, „Parai Mare”!”, se arată în comunicatul clubului FC Brașov.
 
 
(Sursa foto: FC Brasov Official / Facebook)