ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția investighează moartea unui suporter de fotbal de pe stadionul Gillette din orașul Foxborough, Massachusetts, după ce acesta s-a prăbușit în timp ce urmărea meciul dintre New England Patriots și Miami Dolphins, duminică seara, notează Daily Mail.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a suferit ceea ce polițiștii din statul Massachusetts au descris ca fiind un "eveniment medical" în timpul celui de-al patrulea sfert al meciului, în timp ce era așezat în secțiunea 308/309, înainte de a fi transportat de urgență la spital.

Victima a fost declarată moartă cu puțin înainte de miezul nopții la Spitalul Sturdy Memorial din Attleboro, în timp ce secvența de evenimente care a dus la decesul său rămâne neclară și este în curs de investigare. Nu există nicio acuzație în acest moment.

Incidentul nu a fost prima urgență medicală care a avut loc în tribune în timpul meciului de duminică seara, după ce un alt bărbat a fost salvat de pompierii eroi care i-au administrat resuscitare cardio-respiratorie după ce s-a prăbușit în tribune. 

Inițial s-a temut că fanul, a cărui identitate nu este cunoscută în prezent, a făcut stop cardiac în tribune, potrivit prezentatoarei NFL Network, Bridget Condon.

Condon a spus că un pompier, care se întâmplă să fie prieten cu tatăl ei, ar fi observat fanul în dificultate și a sărit în acțiune administrându-i resuscitarea cardio-respiratorie care i-a salvat viața. 

'Părinții mei se aflau la meciul Patriots cu prietenii lor și cineva din sectorul lor tocmai a avut un atac de cord, iar prietenul tatălui meu (de asemenea pompier) a început să îi administreze resuscitare cardio-respiratorie și i-a salvat viața', a împărtășit Condon pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter.

'Uitați de fotbal. Acesta este cel mai bun lucru pe care l-am auzit toată ziua'.

Cu toate acestea, cei de la Patriots au confirmat pentru DailyMail.com că spectatorul nu a suferit un atac de cord, dar a leșinat. 

Aceștia au precizat că un coleg fan i-a administrat compresii, dar din fericire, în cele din urmă nu a fost nevoie de ele.

Condon i-a identificat pe cei doi pompieri implicați ca fiind Anthony Colella de la Johnston RI Fire și Mark McCullough de la Needham Fire.

Cei de la Patriots au adăugat că fanul 'a părăsit stadionul treaz și alert într-o ambulanță care l-a transportat la un spital din Boston pentru observație'.

Subiectul fanilor și jucătorilor care se prăbușesc pe stadioanele NFL este un subiect fierbinte după situația în care a fost implicat Damar Hamlin de la Buffalo Bills, care a suferit un stop cardiac pe teren în sezonul trecut.

El a fost salvat de personalul medical și a revenit pe lista echipei nouă luni mai târziu, deși nu a mai jucat încă un meci competitiv în NFL.