ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Presa / fotografia sportiva din Romania a mai pierdut un reprezentant. Unul care a trudit din greu la cotidiene sportive - „Gazeta Sporturilor” si „ProSport” -, dar si generaliste - „Adevarul”, anunță jurnalistul Marian Valentin Burlacu.

„Cei care au lucrat in presa stiu ca nu a fost deloc simplu, ziaristii si fotoreporterii neavand prea multe sambate si duminici libere, fiind serile si uneori noptile pe stadioane, in sali si pe drumuri, in diverse deplasari prin tara si prin lume. O viata frumoasa, palpitanta, insa care te si consuma, atat fizic, cat si psihic. 

Fotoreporterul ALEXANDRU HOJDA (45 de ani) s-a stins prematur, rapus de boala, undeva, in Germania, tara in care se stabilise de ceva ani.

Cunoscut ca un tip frenetic, entuziast, „Hojdu” a fost un fotograf talentat, cu har, generos. Un om cu umor, iubitor de sport si de viata. 

Ca ziarist am colaborat cu el, iar ca fotograf m-am revazut uneori in sali si pe stadioane. 

Imi voi aminti mereu de ALEX HOJDA cu placere.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Condoleante familiei”, a transmis jurnalistul pe pagina sa de Facebook.