ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Starul britanic de wrestling Kurtis 'Mad Kurt' Chapman a murit subit la vârsta de 26 de ani, informează Daily Mail.

Revolution Pro Wrestling a confirmat astăzi decesul tânărului atlet, descriind tragedia ca fiind o "pierdere masivă pentru scena de wrestling din Marea Britanie". 

Luptătorul profesionist, care și-a început cariera în 2014, a devenit rapid cunoscut pentru stilul său comic în ring și pentru personalitatea sa ironică din mediul online.

Omagii s-au revărsat pentru sportivul din Portsmouth, care a fost descris la un moment dat ca fiind 'unul dintre cei mai talentați luptători tehnici'.

Cauza morții luptătorului, descris ca fiind un personaj 'carismatic' și 'magnetic', nu a fost încă confirmată.

Împărtășind vestea tristă pe rețelele de socializare, Revolution Pro a declarat: "Noi, cei de la Revolution Pro Wrestling, avem inima absolut frântă să anunțăm pierderea prietenului nostru drag Kurtis Chapman. 

'L-am urmărit pe Kurtis crescând de la un copil la un tânăr care iubea wrestlingul profesionist și a continuat să exceleze în toate aspectele vieții sale.

Unul dintre cei mai talentați luptători tehnici, caractere carismatice și personalități magnetice. Nu va fi uitat niciodată'. 

Chapman și-a început cariera la doar 17 ani, concurând, printre altele, în PROGRESS Wrestling și IPW. 

A ajuns să câștige titlul britanic Cruiserweight al RevPro Wrestling și a deținut acest titlu din decembrie 2017 până în mai 2018.

Ultimul meci al luptătorului a avut loc în iunie 2023, când și-a apărat cu succes titlul la Resurgence Arthouse.