ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patronul echipei de baseball San Diego Padres, Peter Seidler, care a cheltuit sute de milioane de dolari pentru a încerca să aducă în oraș un campionat World Series, a murit marți, la vârsta de 63 de ani, informează Daily Mail.

Cauza decesului nu a fost dezvăluită. Seidler, membru al celei de-a treia generații a familiei O'Malley, care a deținut Brooklyn/Los Angeles Dodgers, a supraviețuit de două ori cancerului. 

Echipa a anunțat la jumătatea lunii septembrie că Seidler a suferit o procedură medicală nespecificată în luna august și că nu se va întoarce pe stadion pentru restul anului.

Seidler a făcut parte dintr-un grup care a cumpărat Padres în 2012 și a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al lui Ron Fowler în noiembrie 2020. Seidler a cumpărat, de asemenea, Rawlings împreună cu MLB în 2018.

Cu binecuvântarea lui Seidler, Padres și-a mărit salariile la aproximativ 258 de milioane de dolari în ziua deschiderii, a treia cea mai mare din ligile majore, după ce a făcut o cursă emoționantă până la NL Championship Series în toamna precedentă.

Seidler a evitat adesea întrebările legate de faptul dacă cheltuielile mari ale Padres pe jucători precum Manny Machado și Xander Bogaerts erau sustenabile și a menționat cât de mult își dorea o paradă a campionatului pentru un oraș care nu a avut niciodată una.

'Cred că parada noastră va fi pe uscat, pe apă sau pe amândouă?', a spus el.

'Astăzi, dragostea și rugăciunile noastre înconjoară familia lui Peter în timp ce deplâng pierderea unui soț, tată, fiu, frate, unchi și prieten extraordinar. Peter a fost un om bun și generos care a fost devotat soției, copiilor și familiei sale extinse. 

'De asemenea, a manifestat în mod constant o compasiune sinceră pentru ceilalți, în special pentru cei mai puțin norocoși. Impactul său asupra orașului San Diego și a lumii baseball-ului va fi resimțit pentru generații întregi. Spiritul său generos este acum bine înfipt în structura echipei Padres. 

'Deși a fost președintele și proprietarul nostru, Peter a fost în esența sa un fan al Padres. Ne va lipsi foarte mult'.