ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Având în vedere gravitatea previziunilor mele, sunt adesea întrebat ce măsuri aș lua dacă aș fi vaccinat împotriva Covid-19”, scrie Dr. Geert Vanden Bossche, într-o postare recentă pe blogul său. Cu tot profesionalismul lui, medicul face o recomandare controversată legată de folosirea unui alt vaccin. Redăm mai jos comentariul său doar cu scop informativ:  

„Ei bine, iată ce aș face: M-aș asigura că achiziționez prompt suficientă ivermectină pentru a rezista aproximativ trei luni. De îndată ce orice țară puternic vaccinată împotriva C-19 înregistrează o creștere semnificativă a cazurilor de îmbolnăvire severă accentuată de C-19, aș începe imediat să iau ivermectină într-o doză relativ mare, de exemplu, 0,5-0,6 mg/kg, o dată pe zi. În plus, m-aș asigura să mă revaccinez cu un vaccin viu atenuat împotriva rujeolei (dacă ar fi combinat cu alte virusuri vii atenuate, cum ar fi oreionul și rubeola, ar fi de asemenea acceptabil).
 
Bazându-mă pe cercetările mele anterioare privind vaccinurile cu celule NK (Natural Killer), cred că există o posibilitate teoretică ca antrenamentul imunitar înnăscut pe bază de celule, dobândit în urma expunerii la rujeolă, să le ofere celor vaccinați cu C-19 cel puțin o protecție de primă linie împotriva coronavirusurilor (în timp ce este puțin probabil ca cei vaccinați cu C-19 să producă un răspuns imunitar semnificativ împotriva coronavirusurilor vii atenuate în acest stadiu "cronic" al pandemiei!) Deși imprimarea imunității înnăscute poate dura o perioadă de timp, în mod ideal, aș prefera să primesc vaccinul împotriva rujeolei mai aproape de debutul fazei hiperacute anticipate a pandemiei. 

Desigur, se poate lua în considerare autoizolarea, dar având în vedere transmiterea prin aer și infecțiozitatea inerentă ridicată a noului coronavirus pe care mă aștept să apară în curând, este posibil ca acest lucru să nu fie foarte eficient. Utilizarea profilactică a ivermectinei combinată cu vaccinul împotriva rujeolei nu este, bineînțeles, o recomandare medicală, ci doar un aspect la care fiecare persoană vaccinată cu C-19 ar putea dori să reflecteze, mai ales că ambele intervenții au profiluri de siguranță bine documentate. Cu toate acestea, înainte de a utiliza ivermectina, este esențial să se verifice dacă aceasta nu va avea interacțiuni adverse cu alte medicamente pe care cineva le poate lua. Pe de altă parte, vaccinarea împotriva rujeolei ar trebui evitată la persoanele bolnave, însărcinate sau care au un sistem imunitar înnăscut compromis.”
 
Vedeți și: