ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Agyemang Diawusie, fost internațional U19 (Sub19 ani) în Germania, a murit marți la doar 25 de ani transmite Realitatea Sportivă. Potrivit publicației germane BR24, fotbalistul ar fi decedat din ”cauze naturale”.

În 2018, jucătorul a fost cotat la 600.000 de euro de către Transfermarkt.

Agyemang Diawusie a fost un sportiv crescut la Regensburg, iar în carieră a mai evoluat pentru echipe precum: RB Leipzig, Wehen Wiesbaden, Ingolstadt, Dynamo Dresda, Ried (Austria), SpVgg Bayreuth. În vara acestui an, el revenise la Regensburg, unde a jucat 13 partide, ultima fiind la începutul lunii noiembrie.

Ulterior primelor informări, potrivit clubului, Agyemang Diawusie a decedat „de moarte subită cardiacă, probabil declanșată de o infecție virală cu presupusă miocardită”, semnalează pe Twitter Dr. Simmon Goddeg cu mesajul: „E timpul să punem întrebările corecte!”

Citiți și Doi tineri fotbaliști de 15 ani au murit subit – unul în somn, altul pe terenul de fotbal, în timpul antrenamentului