ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


DDB Prahova a anunțat, duminică, în social media, că fostul jucător dinamovist Ionuț Șerban are nevoie urgentă de donare de sânge, transmite Știripesurse.

"Fostul nostru jucător, Ionuț Șerban (28 ani), are nevoie, urgent, de ajutor.

Din păcate, în urma unei stări de rău inexplicabile, Ionuț, tatăl unei fetițe în vârstă de 9 ani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești joi noapte, de unde, în urma analizelor preliminare, a fost transferat la Institutul Clinic Fundeni, de la București, pentru investigații amănunțite. Ionuț are nevoie urgentă de donare de sânge DOAR grupa B(3) cu rh NEGATIV!” se arată pe contul de Facebook al DDB Prahova, mesaj distribuit și de FC Dinamo.

"Cei care au grupa sanguină respectivă și pot și vor să ajute sunt rugați să se prezinte de urgență, zilele următoare, la Centrul de Transfuzie Sanguină, și să anunțe că au B(3) NEGATIV. La donare vor avea prioritate. De asemenea, în momentul donării, trebuie făcută mențiunea: „Șerban Ionuț Daniel – Fundeni – Secția Hematologie 1 – dr. Barbu Sânziana””, adaugă DDB.

Ionuț Șerban a reprezentat clubul Dinamo din 2013 până în 2021 în 65 de partide.